☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 28 783
  • 262
  •   15
Отговори
# 240
Мими, и миналата година май си купи нещо от Трявна. Wink
Две памучни шарени рокли, защото беше 36 градуса. Нося си ги... 😉😊

# 241
  • Някъде там
Момичета, всички сте чудесни! Нямам време да пиша подробно, защото почти всеки ден сме в колата и обикаляме по изследвания и доктори с малката разбойничка.Днес отново сме на път

Искам набързо да ви попитам: банските на Paramidonna заслужават ли си? По-конкретно ме интересуват тези, които са универсален размер (one size). С чашка А-B съм – дали ще ми станат и как стоят?

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 09:57 от Искрица

# 242
Pisa,много хубави покупки и ти стоят супер! Особено късите панталонки! Да е жива и здрава баба ти! Simple Smile

# 243
Всички ви видях, момичета! Супер сте! А за дълголетниците около вас пожелавам здраве и още дълги години да продължават все така!
Искрица, късмет! Имам на парамидона 2 цели бански, които се водят One size. Удобни са, седят добре, черният не спря да пуска като го пера, но си е все черен, освен това ми мирише малко странно материята. Ако не ми бяха направили алергия вероятно щях да ги нося, защото са красиви, но ги подарих Simple Smile

# 244
От тази вечер

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 20:17 от mardji1

# 245
  • тук-там
Уау, Марджи Simple Smile

# 246
  • Велико Търново

Искам набързо да ви попитам: банските на Paramidonna заслужават ли си? По-конкретно ме интересуват тези, които са универсален размер (one size). С чашка А-B съм – дали ще ми станат и как стоят?

Искрица, толкова сте красиви!Пиши какво направихте днес с лекарите.

Вчера ходих на изследване за костната плътност.Гръбнакът ми е в зелената зона, но ръцете и краката са на границата с остеопения.Ще се образовам за добавки и подходящи храни.Казаха ми, че високите тежести не са за жени след 45 години.Не се изказаха като последна инстанция, а като повод за размисъл.

Пиза, Мариетка и Марджи, страхотни!
Мими, любимата ми Трявна!Дай още снимки.

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 12:43 от siska79

# 247
Специално за Сиси, която пак е топ!
Днес мъжа ми искаше да отидем до Търново и щях да ти се обадя! 😍 Но детския конкурс ни спря.

# 248
Много сте ми джиджани!

Гледате ли мача, девойки?
ПС Снощи се смях с глас, защото слизам в метрото малко след 23 часа и там се излива цялата агитка на ЦСКА от стадиона. До мен във вагона седи едно красиво 18-19 год момиче и гледа мача на телефона си. Аз вадя телефон и пускам и аз мача, а няколко десетки червени фенове почват да ни надничат през рамо Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 00:10 от Agent Provocateur

# 249
Гледаааааам!
Щерката чака Испания да стане шампион! 😀 Та викам яко за Испания, ма работата се закучи!😠

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 08:51 от mimi.7299

# 250
  • Някъде там
siska79, вчера ходихме до София, за да направим генетичен тест за лекарствена поносимост в лаборатория „Геника“. Иначе, банският на PARAMIDONNA стои идеално на цвета на кожата ти! Като цяло целият ти аутфит ме грабва – комбинацията от зелено и розово, плетените текстури и очилата изглеждат супер стилно и свежо!Исках да те питам – бързо ли съхне тази плетена материя? Питам те, защото направо мразя да ми е мокро дълго време.

Относно лекарите – нищо не казват и те самите не знаят какво ѝ е. Според д-р Русанова проблемът е комбиниран, понеже е с епилепсия и умствена изостаналост в умерена към тежка форма. Редовно ни пращат на невролог, но той от своя страна отрича да има неврологичен проблем или тоталният ѝ регрес да се дължи на нещо подобно, като прехвърля топката в полето на психиатрите.

Агент, аз не съм фен на футбола, виж обаче майка ми е луда на тази тема и ме информира за всичко.

# 251
  • Велико Търново
Искрица, дано има късмет детето и му назначат правилната терапия!
Банският съхне бързо, изобщо съм много доволна.Мислех да си купя кърпата и чантата, обаче при наличието на толкова много плажни чанти ми се стори излишно.
Днес след фитнеса ходих и на масаж.Момичето има студио за масажи, изкарала е курс за водолази и плува с деца с увреждания.Тя може да ми е дете и толкова много се радвам като видя млади, и амбициозни хора.А аз се запознах с нея на реформърите.Ще ви писне от мен и моите снимки, но тази сигурно ще е последна.Едва ли ще имам време да се снимам от понеделник.
Скрит текст:

Футбол няма кога да гледам, но ако не бях така натоварена щях.Все пак за зимните игри ставах в 3-4 след полунощ.
Деси, приятно изкарване на морето и ще чакаме снимки.

# 252
При нас на Конната база имаше програма за такива деца с умствени увреждания да яздят кончета.
Успокоявало психиката, ..но като цяло в България е трудно и изоставащо лечението и адаптирането на такива дечица към социалния живот! Sad

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 14:37 от mimi.7299

# 253
Успех в лечението на детето, Искрица!

Момчета, не зная дали забелязвате, но аз забелязвам, че тук в темата се показват трендови съчетания, едно към едно с тези, които показах в първия пост!  Видяхме принта с цветята при Мими и Марджи, точките при Деси, Pisa, Мариета, свободно падащия сатен при мтз с кафявия сет, бермуди при Ани и Анджи, класически шик при Сиска и още ... Супер сте!

Включвам се с един панталон-балон райе
Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 17:18 от Sweta

# 254
  • тук-там
Сис, разкошна и вярна на стила си!
Искарица, едва ли е бързо съхнеща тази материя, но пък винаги можеш да го смениш, ако ти е мокро. Относно детенцето, може би си струва да бъдат направено всички възможни генетични изследвания. Без диагноза, терапията е на сляпо. Борбата е епична, дано имате късмет и попаднете на точния специалист!
Света - много свежа по манекенски Simple Smile
Аз днес в късо и с любимата Miss Sixty. После се метнах на колелото -  a stylish cyclist Wink

Общи условия

Активация на акаунт