☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 34 568
  • 310
  •   21
Отговори
# 300
MTZ и аз се присъединявам към феновете на русото. Това сиво така и не можах да го възприема, макар при теб да е направено много професионално, но винаги ми състарява. А като се сетя някога комшийката изцяло бяла коса я боядисваше синьо. Май не с боя, а с някакъв бабешки метод. И не е да сме някаква фешън дестинация. Малък град със старовремски бабки 😀. Аз имам голям проблем с моята коса, откакто започнах да я боядисвам. Малко време след боядисване започва да оранжавее. Фризьоркатя със специална формула успя реко да смекчи проблема, но лятото от слънцето пак си вижда оранжевото.
Иначе взех си балонест панталон. Малко ми е широк, но няма по-малък размер от 32😕

# 301
Много стилна дама

# 302
Магни и с тоалета за 50+ си страшно готина!!! Слабост моя! Heart Eyes
Писа чудесно ти стои панталона...! Heart Eyes

# 303
  • тук-там
Pisa, никак не ти е широк панталона. Аз дори по-широк бих си взела. Нали това е идеята му - да стои балонесто. Иначе има бои с много студен подтон. Може би фризьорката ти не работи с правилните. Но е и факт, че слънцето и водата отмиват и пожълтяват.
И аз днес с балон:

Еър Спейс, хубава прическа си ми предложила. Но тя е за обемни коси. Откъде толкова коса при мен. Моята е рядка и пършива.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 11:29 от mtz

# 304
  • В заешката дупка
Гледам и не мога да ти се нарадвам с тази коса, mtz. Нистина много, много ми харесва. Но съм от малцинството. Hug

# 305
  • тук-там
Чека, ние сме си малцинство тук по отношение на тази техника.
Вчера една приятелка ми направи снимка на залез и цветовете на косата са коренно различни. Поствам тук за кратко. Аз лично се изумих като ми изпрати снимката:

# 306
  • В заешката дупка
Ох, прекрасна! Heart Eyes

# 307
mtz, наистина отблизо, извадено от контекста, добавя години.
Но в общия look е супер!
А аз съм много пристрастна, обожавам всичко студено, дори да не отива на даден типаж.
През 90-те упорито бях руса, въпреки че не ми отиваше.
Всъщност русо, трябва пак да е направено перфектно и да отива на кожа, очи и всичко... Което е трудно. Да се избере точното русо.
Като обща картина много ми харесваш. СТУДЕНО, yess Smiley

# 308
Ее, последната снимка, поне на моя телефон е русо цвета. Много добре изглежда. Дори и на втората с панталона ми хареса много повече от първата сника. Много е относително с тези снимки, всеки път различно.

# 309
Форума също пречупва цветовете.
Ето я моята след боядисване.

За съжаление след две седмици слънцето я прави много по-светла и медните отенъци изчезват.

Магни, при тялото и енергията, която излъчваш, можеш да се обличаш и като за 30+.

Ако 30+ годишните са с дънки и тениски, значи идеално се вписвам в тази възраст. 😂
Но пък много мило ми стана от коментара ти. Вярно всичко е между двете ни уши.
Мими, аз също те обичам и го знаеш ❤
Хубава си Писа, и то много. Аз сега ще огладя моя балон.

А мацката която споделих не знам колко е филтрирана, просто видях клип, веднага се сетих за Чека и скрийншотнах .

# 310
Тя не ми изглежда филтрирана, изглежда направо нереална хахах. Даже и за 40 годишна. Не говоря за замазано лице, ами тургур на кожата, контур, свежест, светлина в погледа и т.н. Дори и най-перфектният лифтинг не скрива възрастта, която личи в очите. Не знам и аз как да го обясня.

За протокола, Магни тези корени много ми харесват. И mtz също.

Общи условия

Активация на акаунт