☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 44 041
  • 396
  •   4
Отговори
# 360
Едни рамки за очила за жълтите рокли!
Уви не е моя цвят
https://www.alensa.bg/crulle-iridescent-c4

# 361
Пантенол, Джанъм, всичко в което има поне 5% пантенол.

# 362
Никакви снимки не успях да видя.
Днес бях с тази рокля

Много е удобно това сабо, колкото и да не съм фенка на този тип обувка

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 16:05 от mardji1

# 363
Днес най после си купих спирала, която отговаря на моите изисквания, след едно 15 + години търсене, от както спряха най любимата ми евър - една на Мах Factor. Аз търся и винаги съм търсила извиване и да задържа извивката, имам си дължина, имам гъстота. Колко съм купувала и подарявала от всякакъв клас, не мога да изброя, не става и не става. И най после научих по какъв критерий да търся, казва се ефект "азиатски мигли". Така че споделям -  който си търси извиване, хубаво подредени мигли, без сплъстяване, т.е. този ефект:
Скрит текст:
препоръчвам горната спирала - от Коcоs е, или други с термина "азиатски мигли" -  в търсачката излизат.

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 01:32 от Sweta

# 364
  • тук-там
Света, а показаната спирала коя е?

# 365
Мен ме дразни като оставят материал по миглите.

# 366
Днес по задачки-закачки:

Пак съм заформила бутчета, ама влизам в режим- мъка цял живот 🤣

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 09:20 от ДХ3

# 367
Деси, много си секси.

# 368
Здравейте! 😊

Имам нужда от препоръки за интересни магазини за мъжки дрехи в София. Да знам, че темата е за мацки, но съм сигурна, че точно в тази тема, мога да получа идеи и предложения Relaxed

Не търся масовите марки и моловете, нито класически костюми и официални дрехи. По-скоро ми се иска да открия места с по-различен, автентичен стил – спортно-ежедневен (casual), качествени материи, интересни кройки и марки, които не се срещат навсякъде.

Ако знаете малки бутици, концептуални магазини или места с по-нестандартна селекция, ще съм много благодарна да ги споделите.

Благодаря! 🙏

# 369
За качество- Теодор със сигурност, но са си класика и спортно-елегантни.

# 370
  • Бургас/Пз
Деси, супер си! Краката са ти точно за къси панталонки, никакви бутчета не са.
Света, аз откакто открих колейските спирали, не купувам други. Тази предполагам само , че е на Heimish. Ака е тя, наистина е страхона . 3 черни и 1 кафява съм изхабила в годините. И винаги като реша да дам шанс на нещо друго ново, независимо дали и дрогерийно или по-висок клас , после съжалявам.

# 371
Андрюс, но скоро не съм гледала мъжкото! 🙂. Предлага костюми, ризи и кежуъл облекла.
Деси - мацка!
За първи път от 10 години смених спиралата с тази и много съм доволна!

# 372
Прекрасни сне всички, момичета!
Свежи и цветни!
Последния месец стилът ми де характеризира  основно с макси поли, биркита, тъмни овърсайз очила и чанти от рафия.
Цветовете- ярки.
Лека- полека започвам да преосмислям есенния гардероб и аксесоари.
Също така съм силно изкушена да повторя миналогодишното августовско no shopping предизвиканилство.
Поздравявам ви с крайдунавски залез.

# 373
  • тук-там
Много харесвам стила на Boggi Milano аз. А ако е за ленени летни закачливи и добро качество мъжки дрехи, купувам от MC2 Saint Barth.
Деси, в чудесна здрава форма си - точно както аз и всички мъже харесваме Simple Smile
И аз съм с нова спирала:

# 374
Света, а показаната спирала коя е?
мтз, тази е
https://kocos.bg/Heimish-Smudge-Stop-Mascara-Brown-1-3867
Сега видях, че и ти си купила нова спирала - честита!

Света, аз откакто открих колейските спирали, не купувам други. Тази предполагам само , че е на Heimish. Ака е тя, наистина е страхона . 3 черни и 1 кафява съм изхабила в годините. И винаги като реша да дам шанс на нещо друго ново, независимо дали и дрогерийно или по-висок клас , после съжалявам.
Ани, да тя е. Най после спирала да ми държи извивката на миглите, че и в кафяво имат - аз този цвят ползвам за мен понеже съм много светла и руса и ми хармонира с цветотипа.

Общи условия

Активация на акаунт