☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 60 928
  • 550
  •   14
Отговори
# 525
Анджииииииии, икона!!!
ДХ3- както винаги е топ!
Искрица наистина нашата Пенелопе Крус!
Марджи, много готина рокля, изглежда супер удобна и точно за лятото, но и чантата много ми хареса!

и любимият ми Essie Gel Couture Top Coat.

Любим! Любим! Откак го открих преди 7- 8 години, само него ползвам и не мърдам никъде без поне едно шише в багажа. Но аз съм брутален фен на Еси, даже при маникюристките си нося тяхна основа, лакът, с който съб избрала да ме лакират и въпросния топ.

Лъвичке, добре наминала!!!

# 526
  • тук-там
Лъвичке, в топ форма и уникален стил, както винаги!

# 527
  • Street of Dreams
Колева е достолепна и изпипана, абсолютен roll model.
Лъвицата ми вдигна настроението с пози и аутфити, особено зеленият и този с дънките.

# 528
Angela,много ми хареса с този аутфит!
Лъвица в страхотма форма.
Искрица,отива ти  тази светла рамка.
Другите изпуснах.

# 529
Анджиииии прекрасна ( както винаги )  Heart

На ноктите си слагам любимите ми заздравители на Manicurist – много хубав блясък и здрав вид имат ноктите.

е девойки, я споделете за продуктите на марката повече, само чувам за нея
Вече не слагам гел лак ( от тези с печенето ) на ръцете, много зле ми се отразяват
Последните лета правих такива само за 2 месеца ( или за повод, че имаме доста през този сезон ) , но ноктите ми растат много бързо и то става че през 10 дни трябва да съм на процедури.
Освен заздравител рядко слагам друго - и много ми се иска да си намеря такъв който и "изравнява" плочката че имам неравности. А също и да има някакъв нюанс.

# 530
Анджи, чудна в кафяво и много ти отива! Весело прекарване! Kissing Heart
Искрица, много ми хареса със светлите кичури!

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 00:47 от Sweta

# 531
Браво на Анджи и Лъвицата!
Искрица, чакам да се покажеш с истински кичури! Много добре ще ти се получи.

# 532
НО се изтарикатили и работят с ел. Пилa...
Оправих си ноктите с този продукт. И от една година го ползвам като основа дори.

Cuccio е професионален бранд и има хубави продукти и заздравители, но подобни предлагат и всички останали профи брандове, та дали ще е Есси, Опи, Mavala, CND, etc. няма значение за мен. След ползване на гел - лак следващите 6-9 месеца слагам заздравители всеки 5-7 дни.

Лъвице, мерси Simple Smile и аз си ги харесвам, макар че винаги съм мислела че този тип ток не ми отива. А като се харесах си купих 3 чифта в различни цветове.

# 533
Агент, тока май не се виждаше , или аз не съм го видяла, но предполагам ,че е тънък или ...ти кажи. Но този тип заострени обувки винаги придават елегантност на крака, и го издължават оптически, това ти го знаеш перфектно.Затова този вид обущенца , преобладават при мен. За широк панталон, рокля, че дори и с дънки, за всичко стават. А твоите са и в цвят бордо, който цвят напоследък ми е любим.

# 534
100процента съм съгласна, че острите обувки придават повече елегантност.
Аз обаче вече го избягвам. С ток или без ток.
Почти постоянно ми са червени кокалчетата и по-добре без остри обувки, отколкото с кокалчета.
Но пък си имам нов педикюр от вчера;)

# 535
Аз нямам кокалчета, обаче също не мога да ходя с тесни и остри обувки.

# 536
Обувките на Агент и на мен много ми харесаха, цветът тъмно червен -  убиец и лачени.  Така идеално допълват и си пасват с кафявата сатенена  рокля, не мога да си я представя с други обувки. Heart Eyes Дали са  удобни не зная.

Иначе аз също отдавна не нося тесни обувки на ток, но за повод бих купила. С условие да са ми удобни обаче.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 17:48 от Sweta

# 537
Абсолютно съм съгласна с вас за тесните и остри обувки. Аз също имам мазоли, но пък търся да са мекички и удобни , намират се и такива. Винаги на проблемните пръсти слагам силиконови предпазители.
Мариета, много хубав педикюр.

# 538
На мен в тези ми останаха очите, но си купих тези. Не знам ще мога ли да ги нося. Като дойдат, ще преценя и ако не, ще ги върна.
Скрит текст:

# 539
DiaMia, тези които си поръчала на мен много ми харесват. Дано да са ти удобни и на теб, и да си ги носиш със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт