☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 63 974
  • 560
  •   12
Отговори
# 540
Simple Smile Мерси, Света - в случая са много удобни!

Токът е т.нар. kitten heel - дори не зная как е адкватното название на БГ. Показвам едни подобни на моите:

Категорично минаха годините когато можех да нося остри и високи обувки на тънък ток по 12 часа дневно и да минавам по няколко км пеша с тях, но все още си ги позволявам понякога, по случай и за кратко. За сметка на това почнах да нося огромно разнообразие от обувки - oт класически елегантни през лежерни до откровено младежки понякога - както каза леко шокираната ми шефка при вида на моя милост в широки дънки и Uggs "не разбирам как го правиш, но изглеждаш добре и на ток и с пантофи" Grinning

ПС Умря циганката, та и аз... последните 3 седмици имам 3 неочаквани комплимента и съм станала съвсем безсрамна в саморекламата си Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 18:05 от Agent Provocateur

# 541
Благодаря, Lioness. Наистина такъв силует прави с всякаква дреха по-елегантна  визия, въпросът е, че е за сметка на лек дискомфорт. Simple Smile А онова лачено бордо абсолютно нямам с какво да нося колкото и да е красиво, и по-практично от острите.
Агент, ти си толкова грациозна, че не са случайни комплиментите. 🌸
Навремето работех на тънък и висок ток по 12 часа и възрастна колежка все ми казваше: момиче, обуй нещо удобно, ще ревеш от крака. А аз се фръцках, че съм млада и не ми пречи. Ами, дойде това време.

# 542
  • Burgas, Bulgaria
Агентче, абсолютно откровени и заслужени комплименти, и от мен! HeartHeartHeart

# 543
  • тук-там
Демек аз не рева от крака, защото не съм носила ток и на младини Wink

# 544
МТЗ и аз не рева, при положение, че живея на токчета 😄...но вече доста свалих сантиметрите макс 6 см, когато ще е за цял ден. Но доста често вече се разкарвам на 4-5 см  с предпочитание! 🙃
Диа много яки обувки си взела, на Сара Пен също са супер. Бордото лаченото на Агента - мечта! С роклята седят чудесно!

# 545
Демек аз не рева от крака, защото не съм носила ток и на младини Wink
Ами не знам, сигурно да. Simple Smile Но аз рева и от кила, не само от крака... А ти си като модел!

# 546
  • тук-там
Както каза Мими, не е от токчетата. Движение му е майката - и активното да е без токчета по възможност.

# 547
  • София
Слязох от токчетата в последните години, късно ми дойде акъла. Бяха ми втълпили комплекси, че съм била ниска, че ръстът ми трябвало да се "коригира". Виждам по улиците много жени с ръст като моя или по-нисък.

# 548
Ами, аз токчета никога, освен на абитуриентският си бал не съм носила, но пак си имам крачни болежки и проблеми. Та, малко на късмет е работата...

# 549
  • Sofia
До 28-та си година нямах други обувки освен високи и нито един чифт дънки и маратонки в гардероба. Като проходи първото ми дете и се наложи да бягам след него на 9 см тънки токчета и пола, ми дойде акъла. Смених офисния гардероб със спортен.

# 550
  • тук-там
Ами късметът не знам дали в намесен. По-скоро ген и начин на живот. Върху първото нямаме влияние, върху второто имаме, ама как го упражняваме, само ние си знаем.

# 551
Аз сякаш още не искам да "пусна"токчетата, дори и на моята достолепна възраст, няма да се предавам 🤣
Агент, токчето на обувките,които си показала изглежда доста удобно, мисля аз.
И новите ми нокти

# 552
Днес, в бързината измъкнах тази рокля, че не се глади:

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 12:18 от ДХ3

# 553
Италианска мацка си ти😊 Много си хубава, ДХЗ.

# 554
Десиии, прекрасна си!😍

Общи условия

Активация на акаунт