☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 69 825
  • 593
  •   6
Отговори
# 585
Аййй, червилцата на Диор ще погледна аз...а милата Г&Б пак ще помага.Kissing Heart Да ви кажа че Олиото за тяло с блестящи частици Бадем на Loccitane, коeто ми донесе беше почти на половин цена за същото от Германския сайт! Purple Heart
Бразилските очилца Дия и аз одобрявам много,...а също и обувки, от десет и повече години нося само джапанки Ипанема, един и същи модел, само различен цвят.Blush

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 18:07 от mimi.7299

# 586
Чета си ви редовно и редовно нямам ищах за снимки, но ревностно харесвам вашите Simple Smile
За Диор нямам сили, но взех едни джапанки на Ипанема, досега не съм ползвала такива. И да не ме забравите, днес по бермуди в офиса, полупразен е.

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 00:12 от Mometo*

# 587
  • Шоплука
Simple Smile Мерси, Света - в случая са много удобни!

Токът е т.нар. kitten heel - дори не зная как е адкватното название на БГ. Показвам едни подобни на моите:

Категорично минаха годините когато можех да нося остри и високи обувки на тънък ток по 12 часа дневно и да минавам по няколко км пеша с тях, но все още си ги позволявам понякога, по случай и за кратко. За сметка на това почнах да нося огромно разнообразие от обувки - oт класически елегантни през лежерни до откровено младежки понякога - както каза леко шокираната ми шефка при вида на моя милост в широки дънки и Uggs "не разбирам как го правиш, но изглеждаш добре и на ток и с пантофи" Grinning

ПС Умря циганката, та и аз... последните 3 седмици имам 3 неочаквани комплимента и съм станала съвсем безсрамна в саморекламата си Simple Smile

Агент имам съвсем същите обувки Astonished
Бордото е един от моите цветове!

# 588
Днес по женски в японски ресторант:

# 589
Лелее, чудна!
Приятна женска вечер, ДХЗ🙂

# 590
Чудна! ЧУДНА!

# 591
Приятна вечер ДХЗ!
Аз за утре вечер спретнах набързо почти среща на випуска в СФ Simple Smile

# 592
ДХЗ, фенка съм ти 😍🤩

# 593
Прелестна си, Деси!

Благодаря момичета за окуражителните думи! От хормони ли, или от прегрешенията с шоколада в безсънните ми дни и нощи ми излезнаха пъпки. Взех един крем на La roche - toleriane, дано да ми се отрази добре, че пъпки+ бръчки не е добра комбинация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт