☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 72 677
  • 615
  •   12
Отговори
# 600
О, непретенциозна кръчма ще е, с певица. То последното е панталон с бюстие, и на мен ми харесва най-много, но в тая жега... за бежовите не мога да измисля блуза отгоре, все ми простеят. Иска ми се бюстие, но нямам точно за тях, а трябва да сглобя нещо с наличностите. Много ми помогнахте, благодаря ❤️❤️❤️
Всъщност изрових това:

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 19:29 от Pisa

# 601
Идеално.
Дългият панталон с бюстие ти стои супер но след цял ден слънце на мен би ми било много топло с него.

# 602
С блузката от първата снимка ми харесва повече,ако не си тръгнала:)

# 603
Кръчмата вече е свършила сигурно Wink, но и аз те харесах повече с тази последна блуза. Тези голи рамене  с хърбалички и воланчета хич не харесвам АЗ.

# 604
А сега пътувам натам, нищо не е свършило. Всички съм взела, с големия куфар. Това е женското ни море, ММ като видя куфара и вика да не се изнасяш 😄

# 605
  • Някъде там
Добро утро от мен. Тези дни сутрините ми започват така .
Следя ви редовно, но нямам много време за писане.
Pisa, трите тоалета са топ, каквото и да облечеш ти стои много добре.

# 606

Добро да е Wink петъчно

# 607
Мацки, искрено се радвам на прекрасните снимки на морето и изгрева, много зареждащо.
Писа, няма нищо по-хубаво от море с любими приятелки.
Аз отново на работа, като реших днес с дънки, скоро не се бях спретвала с тях. Все рокли, и широки панталони.

# 608
Лъвичке, какво правиш бе жена все по красива и стройна ставаш! Heart Eyes От понеделник отпускааааа и плааааж...! Heart Eyes

# 609
Лъвичке, какво правиш бе жена все по красива и стройна ставаш! Heart Eyes От понеделник отпускааааа и плааааж...! Heart Eyes
Оо Мимс, една жена когато е свободна, волна, щастлива и доволна от живота, няма как да не й личи. Когато няма дразнители, от всякакъв вид, живота е прекрасен, и това се усеща, винаги.😊
Но благодаря ти ♥️

# 610
Лъвице, и аз ахнах като те видях - стопила си се! Радвам се, че е от хубаво!
(и веднага забелязах сините ти слингбекс Simple Smile харесвам такова обувки!)

Pisa, както бе казано грехота е да криеш толкова красиви крака, аз бих добавила колан на късите панталонки, без кецове, не и на морето, не и през лятото! Бих добавила и някакъв акцент - обеци/колие/шал в  горната част. Каквото предпочиташ и имаш под ръка! PS Колко си висока, ако не е нахално да питам?

Ирена, това са най-прекрасните стартове на деня! Много зареждащи! Горещо препоръчвам дълга разходка на гладно, преди кафета, преди всичко, но след голяма чаша вода (не студена!)

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 15:46 от Agent Provocateur

# 611
Благодаря Агент, казано под секрет "стопяването ми"не е от хубаво, но пък спокойствието , приемането на житейските ситуации и по-голямата доза непукизъм, са причините да запазя тези килограми и да им се радвам.
И всъщност се чувствам много добре в кожата си, ей това е то, "всяко зло за добро"😉

# 612
Агент, 158см съм, 49кг, джобно гадже. Е вече далеч от гадже, ма ми се хвърлят лапетата по дискотеките, нали е тъмница 😂 Майтап, майтап, но не ми е идвало от 2 месеца, корема ми се подува без нищо, много гадно е. Мислех, че критическата ще ме забави малко, ама...😒

# 613
  • София
Лъвицата е топ!
Един аутфит с дънки и от мен.

# 614
Роклята съм я показвала, не е оранжево, ярко червено си е

Червилото е едно диорско, ами не ми харесват техните

Само онези балсами с лек цвят ми допадат, май беше Адикт Глоу

Общи условия

Активация на акаунт