Здравейте,

Не знам много от къде да започна, но ходих при Чалашканов откри ми трихомони + бактеройди пих Секнол 10 прахчета през ден общо 20 дни. След това слагах Гинуфилус 1 седмица сутрин и вечер и след нея продължих само вечер още около 10 глобули. Пия омни биотик 6,  вече 2 месеца(който е за интимното здраве).Отивам при Чалашканов за проверка пак излизат този път даже повече, преди бяха само в цервикалния канал сега и във влагалищния секрет + ентеробактер и малко лактобацили във влагалището.  А и не съм давала урина, а той ми е написал, че и в урината имам ентеробактер. И при положение, че съм слагала толкова пробиотик глобули да излезе така не знам. Попринцип аз отидох при него защото  имах лек дискомфорт преди цикъл и отделно от години насам след прекаран тежко цистит преди цикъл имам кафяво течение, което обаче спря след приема на секнола. Имам и друг проблем боли ме под кръста сакроилиачната става на десния крак(дупето от дясно) и никой лекар не може да ми каже какво ми има спукала съм се да ходя на реваматолози, невролози, ямр-та и т.н. По гинеколози съм ходила многократно там не излиза нищо да има никаква инфекция. И ми казват нищо ти няма. Казвам това защото не изключвам варианта и да е от някаква такава инфекция която е прерастнала в таза, защото и тази болка се отключи след въпросния тежък цистит.
По форумите четох, че и други се съмняват в Чалашканов ,но къде да отида и при кой, който е свествен и съвестен и може да ми направи изследване като хората и да ми даде лечение, което да работи, а не само да се тъпча с лекарства и да ме прави абонат.От София съм.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 10:41 от Dobi742