Каква невероятна гледка е този живот. Всеки ден ни подарява различен епизод от филм, за който трябва да се погрижим и насладим до край.
Добро утро

С тихи стъпки започва деня - грее слънчице, но е свежо и приятно. Петък е ... Тези дни градът е леко притихнал - явно хората си почиват, децата не са на училище и го няма сутрешния голям трафик.
Напоследък с този режим на хранене (16 : 8 ) освен че кантарът тръгна надолу и сънят ми стана по-добър. Събуждам се пак, но не се кокоря като таласъм докато пак заспя.
Тану, интересно сладко ще се получи - слагаш ли нещо за аромат, те черниците нямат собствен?
Преди правех доста сладка, сокове и компоти - като няма кой да ги яде, вече спрях. Последно правих от боровинки и от люти чушки, но и тях вече не ги отразяват.
Тетка, ошетай бързо и стягай багажа!
Тони, Флаш, ще се видите на живо - да ви е хубаво и чакаме репортаж!
Айша, хубаво меню си спретнала - а ти сигурно ще си работна?
Ениса, да се налудувате с пИятеля - какви ги къдри той по цял ден? Вече не сте "бедни" - доволен ли е от климатика?
Кассс, при теб също не е скучно - имаш си не едно, а две дечица. Като слажиш и бебо, стават три ... Тъкмо на време си остана у дома. Кога заминавате на почивка?
Ние предпоследно ангажирахме 1 седмица на нашето си място - дано всички да са здрави и да се случи,
Фло, губиш се нещо - при Ромео ли си или още обгрижваш съседите?
За днес малко пазар съм предвидила и имам едни гъбки, които ще приготвя някак.
Спокоен петъчен ден и да ви спори с каквото сте се захванали

Отивам на терасата да събера малко слънчеви лъчи, докато е по-хладно.
Това стана начин на хранене за Ромео и за мен. За две години качих 3 кг. кажи речи експериментално. Толкова бях решила, че мога да си позволя. Просто не спазвах времето. Сега съвсем сериозно съм започнала от 1.юли. Ще ви докладвам резултатите в края на месеца. Убедена съм, че резултати ще има!