КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 15 781
  • 711
  •   2
Отговори
# 705
  • София
Привет и от мен!
Пак останах сама и ето ме тук.Идва таткото на братовчедката на внуците.Разбрал от сватята,че е дошла в София и понеже той живее в друг град,дойде да я види.Внуците ходиха да му покажат Банкя,та бяха в ролята на екскурзоводи.Вечерта пак сами тримата отидоха на лятното кино.Родителите ги прибраха след филма.Много са доволни да щъкат сами,без възрастен.Чувстват се вече големи.След две седмици ще се съберат при мен и тримата внуци и тогава съм обещала да ги пускам сами и в София.Дъщерята и зетя са си направили ДНК тестове и търсят роднини до 4 коляно. Излизат им много хора в различни държави.Щерката ходи по мене и ме разпитва,попълва родословно дърво в някакво приложение.Аз установявам,че вече не помня данни,които съм знаела.Татко беше като енциклопедия и обичаше да разказва,ама аз бях на друг акъл тогава и не слушах.Сега ме е яд.
  Утре пристига Вики,но до петък няма да идва при мен,а тогава ще заминеме двете на ГД.Миналата година искаше много,но не можа да види Бяло море и сега ще отидат с нея.Аз ще остана със сватовете.Има и събор на Папаз чеир,та и него ще посетиме.
 Сега чакам да ми се обадят,че са пристигнали и пускам прането.
 Чета ви,как хубаво си изкарвате.
Макавели,върни се назад и виж какво ти е писала Ениса за китката!
 Тони,летните вируси са такива,но бързо минават.
  Пипи,гимнастичката ме слиса.Много таланти има товаа дете.А малкия сладур вече стои стабилно на брега,като истински мъж.
  Касс,при теб сега ще са бисерите.Много задружно семейство сте и ви са възхищавам.
 Айша,това да са ти ядовете-от палави внучета.Други да нямаш.
 КАГ,напредна техниката,много дейности се механизираха.За съжаление няма хора ,които да работят,макар,че е по-лесно сега.И с новите технологии навлязоха и вредните храни.Абе,ясно ни е на всички.да не задълбавам.
 Тетке,браво за хубавата вечер.Значи можело и така.Скоро повторете!
  Тану,свари ли сладкото?
   Фло,какво ново по ваше село? Гледам в съседите ви обновена църквата.
Като казах църква,та се сетих за читалището при Пипи.Какво стана с ремонта,Пипи?
  Хайде,отивам да пусна чаршафите.Тук духа,за един час ще изсъхнат.
  Хубава вечер!

# 706
Добър вечер, баболинки!
Фрау, оправи ли се? Тони , а дъщерята как е?

Мама си е изкарала много добре с децата. Пак късничко е легнала де. Ние с Тетин се прибрахме по обед. Разтоварихме багажа, пихме кафе, той сгъна седалките на товарното ни магаре, а аз и щерката спешно избирахме нов хладилник по определен размер в интернет. Спряхме се на три, метнах се в колата и мама така и не разбра, че пак сме изскубали колеца. Стария хладилник ни служи вярно 15 години и вече си даваше знаци, че ще отказва да работи. Как пък днес реши да даде фира... Та така, похвалвам ви се с нов.
 В петък пък Тетин по спешност купи, докара и после монтираха със зетко нова пералня у тях. Да се свършва серията с повредите, че ни дойде ммннооожко Simple Smile
Сега се наслаждавам на хубавото време от терасата. Всички спят, а аз си цъкам из форума. Време само за мен Wink
Лека нощ!
Прегръдки за всички!

# 707
Добре съм, Тетка. Прекарах деня вкъщи. Сега се готвя за новата седмица. Дано не е много горещо! Лека и успешна!

# 708
Да бъде, фрау! Simple Smile

# 709
Сладкото от касис - направено. Определено има разлика в цвета.
Миналогодишното е кафяво, а днешното - тъмноцикламено или нещо такова.
Скрит текст:
Имам в двора две храстчета касис. Не раждат много, но пък само аз харесвам и пресните плодчета и сладкото, така че са достатъчни.
Не знам дали е оплакване или споделяне, но се оказва, че имам моменти от миналото, които не помня. Съвсем не помня. Дори и като ми разказват, аз не мога да си спомня ниииищо.
Една съседка ми разправя оня ден, че, когато синовете ни са били малки, сме си ходели взаимно на гости, за да си играят. Ми, не помня. Не ѝ казах, защото се почуствах неудобно от ентусиазъм ѝ.  И не е само този случай. Колко ли неща от животеца си не помня????
Лека нощ!

# 710
И аз имам бели петна в паметта, но и има хора да си въобразяват и  нанаждат, та не се връзвай.
 Много съм изморена, то не се заспива лесно при умора, както и  при лежане. Не съм спала днес, да го прехвърля на дневен сън. И търчах по сто задачи.

# 711
Явно днес доста съм си поспала, щом още не ми е дошла дрямката!  Nerd
Нямам нищо което да споделя, или да се похваля, ама поне ще изгася ламБите! Все е нещо!
Вчера всички освен Бори и Калина се събрахме у дома. Близнаците си дойдоха от Нидерландия за да карат стажа си тук. Ще останат поне два месеца за радост на всички ни, Миша пък е в отпуск две седмици, та ни изненадаха с няколкочасово гости и обещание, че ще дойдат скоро! Дано!  Yum

Радвам се, че пишете редовно да има какво да чета!

Май ще лягам, че взех да огладнявам, да не влизам в грях!  Hamburger

Хубава, усмихната седмица на всички ни!   Smile

Лека нощ спящи баболинки!  Гася ламБите!  Bulb

Общи условия

Активация на акаунт