КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 16 691
  • 746
  •   5
Отговори
# 735
Ааа, и аз имам хладилник, кассс Wink
Добър апетит!
Дребосъчковците вечеряха и искаха да им направя плодова салата. Тетин каза, че му се спи и си легна рано - рано.
Ранелка, никаква идея нямам. Честно да си кажа, разните изкуствени подсладители хич не ги намирам приемливи за деца без здравословни проблеми.

# 736
  • София
Честити придобивки на Макавели, Тетка и Фло! Да служат вярно и след гаранцията.
Тетке, Фло, споделете модел хладилник, че и за у нас може би трябва да инвестирам. Сегашния си е добре, но ни е малък.
Янке, за връщането назад - може би да ме върнат към 1985 - 90 г и от там да поправя някои неща. Но не съм във филм, за съжаление.
След уикенда с мрънчоците получихме само упреци и цупене.  В резултат на тяхното петъчно неглижиране - сега Мрънч е с червено гърло, едвам преглъща и е с 1 торба лекарства. Мрънла има афта в устата - виновни сме, у нас е мръсно. ... Отделен проблем възникна, че като ги вземе Оня трябва да дам кутии с манджа. Но ние нямаме, защото децата не искат да я ядат. Поръчват си пици, Макдоналд, спагети, сандвичи и това осигуряваме. В събота вечер родителите дойдоха, нахраниха се добре, разлигавиха децата и се омъглиха. На плахото ми предложение да ги измият и сложат в леглото гледаха като отровени. После се оправихме някак си.

# 737
Тетке, ей на, пропуснала съм, че имаш нов хладилник, аз разбрах пералня за щерката. Нищо де, честито и за него, и ти да го пълниш с вкусища за валерианчетата!
Айша, защо не ги отрежеш за седмица, две? Оня е ясен, но реакциите на Ани ме изненадват 🤔. Ох, честно да си кажа и аз май не знам как бих постъпила, но не може до безкрай да се търпи....

# 738
Честити нови ел уреди и телефони! Със здраве да ги ползвате!

В събота на път към пазара се засякох с позната от съседната улица. Тръгнахме заедно. Попитах я за синовете ѝ, които са на възрастта на моите.  И двамата живеят в София. Каза ми, че рядко се виждат. Идвали с цяла сюрия деца  (Единият имал 8 деца! Българи са.  ), оставяли ги за отглеждане, пренасяй, отнасяй, пари на изпращане и всички "екстри". И моята съседка буквално ми каза" " Като си отворих човката и им казах да се измитат и да не ме безпокоят повече, защото не съм  в първа младост и не в добро здраве, та не мога да се грижа". И оттогава мир и спокойствие.
Айша, това го казвам на теб. Прекалено много търпиш. Какво е това отношение?!  Я и ти малко си "отвори човката"! Вие без тях можете, но не съм сигурна дали без вас могат да се справят с децата. Ама, че неблагодарност! А дъщеря ти май е "голяма бяла птица". Казвам го без извинение. 

Лека нощ!

# 739
Айша, писах ти за хладилника подробно , на промоция беше и той. Много му се радвам.
Мале, КАГ, единият с 8 деца, а другия колко? Да са им живи и здрави! То по казан манджа два пъти на ден трябва да се готви, как ли се справят. Ама какво се чудя, и ние като се съберяхме при майка и татко по 12 човека възрастни и деца се започваше от рано тропането на тенджерите за обяд и вечеря. Майка, или аз или сестра ми бяхме дежурни по кухня, останалите по задачи. Още ме подиграват за един таратор с копър, ама без краставица от това време Simple Smile
На терасата съм, времето само за мен Wink

# 740
Имах честта да готвя, а  и  никой ве ми пречеше да се меси. Ние 6, девер 4  и като си доведе тъстовете ,точто 12. Сега не бих могла, то си не мога, няма бих или не бих. Младост, сила, издръжливост.
 Сега чак  осъзнавам използването. Минало . Не бих го повторила.

# 741
  • някъде другаде
Добро утро!
Заради промяната с плана и днес съм на работа. Имам да свърша не малко неща . че и вчера , като отидох се оказа , че имам авария и нямам интернет , та чаках да го оправят и до обяд само се помотвах.
Айша, отново съм без думи ,но не и изненадана. При вас това си е обичайно , родителите да негодуват.
Янче , ако се върна назад , ще променя не много неща , защото искам да имам същите тези деца , същият ММ. Може би образованието ще сменя и отношението си към някои хора. Неща , които не успях да кажа на близките си , които вече ги няма. Натъжих се.
Хубав ден!

# 742
Добро утро, баболини! Пореден морски ден, днес ще пиратстваме. Отиваме на закуска и след това в Созопол да хванем пиратския кораб и да плуваме в залива около час. След обед плаж. Това са творческите планове за деня.
Честито на всички с нови придобивки,  да ви служат вярно и безпроблемно.
Айша, оставяш ме без думи за пореден път. Ако не им свиеш сармите, така ще е до живот. Знам, че търпите всичко заради децата,  ама...Оправна жена си, ще се справиш.
И аз по едно време се бях зарибила по корейски и китайски сапунки, но ми мина. Иначе е приятно,  красиви актьори, красиви костюми, природа, дворци.
Нищо няма да променя в живота си, просто искам едни 20 години назад. Ако може...Sunglasses
Хубав ден, боровинки!

# 743

Ще споделите ли кафето си с мен? Не заради самото кафе, а заради минутите, в които светът притихва, а две усмивки казват повече от хиляди думи. 

Добро утро Coffee

Тихо и свежо започва деня ... Хубаво е да има деца покрай теб - осмислят деня ти, връщат те назад във времето, когато си гледал твоиге деца и те карат да ое чувстваш по-млад.
И аз не искам да променям нищо в живота си - само с този акъл да се върна с 20 години назад.
Ставам да правя закуска.
Усмихнат и спокоен ден на вас баболинки Heart

# 744

Малко мъдрости от нета и мен  и да хвърлям боба да каже какво да правя днес.

# 745
Когато съседката  ми каза за 8 деца, се опулих. Знам за голямата дъщеря, че съм я учила една или две години. Тя е от първата му жена, разделиха се с бащата  и двете заминаха за Америка преди доста години. Другите 7 са от сегашната. Попитах дали не са доведени, заварени, но тя каза, че са си негови. Другият ѝ син имал 2. Има и дъщеря с две деца, живее тук в града и  имат с мъжа ѝ голям магазин за  стоки за ремонти, бани, паркети и др.  Сега поддържала контакти само с дъщеря ѝ и е доволна от решението си.

Ако можех да се върна назад, бих променила времето, когато бях на 17-20 г.  Щях да уча повече, докато бях в техникума, защото имах мозък, ама  бях несериозна. Може би после щях да уча нещо друго, а не педагогика. Щях да подбирам по-внимателно приятелки, гаджета  и познанства.  И все пак, въпреки тези грешки, завърших техникума, после ПУИ, после Пловдивския университет и станах добра учителка, удържах на напъни на "гаджета" и не допуснах с...с, докато не срещнах мъжа  на живота си.  А той беше шестица от тотото. Но съдбата  ми го отне твърде рано.

Денят ми пак ще е мързелив. Стоя си вкъщи, внучката дойде и прочете дневната доза от книгите, аз се моткам без никакви полезни дейности. Приятелката ми гледа внучката си последните 2 седмици и не можем да  излизаме. Мога да изляза и сама, на центъра все ще срещна познати, ама не ми се занимава.

На вас пожелавам приятен ден!

# 746
  • София
Привет, красавици.
Днес се занимавам с подготовката за утрешния обяд с приятели.
Ромео предлага, ако можехме да се върнем назад във времето, да се срещнем с половинките си и със свекървите си и да ги моделираме според нашите разбирания. Тогава сме щели да живеем щастливо.
Аз като ЕНИСА, нищо не искам да променям. Един отбор когато играе добре, смени не се правят.

Общи условия

Активация на акаунт