КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 16 561
  • 745
  •   2
Отговори
# 735
Ааа, и аз имам хладилник, кассс Wink
Добър апетит!
Дребосъчковците вечеряха и искаха да им направя плодова салата. Тетин каза, че му се спи и си легна рано - рано.
Ранелка, никаква идея нямам. Честно да си кажа, разните изкуствени подсладители хич не ги намирам приемливи за деца без здравословни проблеми.

# 736
  • София
Честити придобивки на Макавели, Тетка и Фло! Да служат вярно и след гаранцията.
Тетке, Фло, споделете модел хладилник, че и за у нас може би трябва да инвестирам. Сегашния си е добре, но ни е малък.
Янке, за връщането назад - може би да ме върнат към 1985 - 90 г и от там да поправя някои неща. Но не съм във филм, за съжаление.
След уикенда с мрънчоците получихме само упреци и цупене.  В резултат на тяхното петъчно неглижиране - сега Мрънч е с червено гърло, едвам преглъща и е с 1 торба лекарства. Мрънла има афта в устата - виновни сме, у нас е мръсно. ... Отделен проблем възникна, че като ги вземе Оня трябва да дам кутии с манджа. Но ние нямаме, защото децата не искат да я ядат. Поръчват си пици, Макдоналд, спагети, сандвичи и това осигуряваме. В събота вечер родителите дойдоха, нахраниха се добре, разлигавиха децата и се омъглиха. На плахото ми предложение да ги измият и сложат в леглото гледаха като отровени. После се оправихме някак си.

# 737
Тетке, ей на, пропуснала съм, че имаш нов хладилник, аз разбрах пералня за щерката. Нищо де, честито и за него, и ти да го пълниш с вкусища за валерианчетата!
Айша, защо не ги отрежеш за седмица, две? Оня е ясен, но реакциите на Ани ме изненадват 🤔. Ох, честно да си кажа и аз май не знам как бих постъпила, но не може до безкрай да се търпи....

# 738
Честити нови ел уреди и телефони! Със здраве да ги ползвате!

В събота на път към пазара се засякох с позната от съседната улица. Тръгнахме заедно. Попитах я за синовете ѝ, които са на възрастта на моите.  И двамата живеят в София. Каза ми, че рядко се виждат. Идвали с цяла сюрия деца  (Единият имал 8 деца! Българи са.  ), оставяли ги за отглеждане, пренасяй, отнасяй, пари на изпращане и всички "екстри". И моята съседка буквално ми каза" " Като си отворих човката и им казах да се измитат и да не ме безпокоят повече, защото не съм  в първа младост и не в добро здраве, та не мога да се грижа". И оттогава мир и спокойствие.
Айша, това го казвам на теб. Прекалено много търпиш. Какво е това отношение?!  Я и ти малко си "отвори човката"! Вие без тях можете, но не съм сигурна дали без вас могат да се справят с децата. Ама, че неблагодарност! А дъщеря ти май е "голяма бяла птица". Казвам го без извинение. 

Лека нощ!

# 739
Айша, писах ти за хладилника подробно , на промоция беше и той. Много му се радвам.
Мале, КАГ, единият с 8 деца, а другия колко? Да са им живи и здрави! То по казан манджа два пъти на ден трябва да се готви, как ли се справят. Ама какво се чудя, и ние като се съберяхме при майка и татко по 12 човека възрастни и деца се започваше от рано тропането на тенджерите за обяд и вечеря. Майка, или аз или сестра ми бяхме дежурни по кухня, останалите по задачи. Още ме подиграват за един таратор с копър, ама без краставица от това време Simple Smile
На терасата съм, времето само за мен Wink

# 740
Имах честта да готвя, а  и  никой ве ми пречеше да се меси. Ние 6, девер 4  и като си доведе тъстовете ,точто 12. Сега не бих могла, то си не мога, няма бих или не бих. Младост, сила, издръжливост.
 Сега чак  осъзнавам използването. Минало . Не бих го повторила.

# 741
  • някъде другаде
Добро утро!
Заради промяната с плана и днес съм на работа. Имам да свърша не малко неща . че и вчера , като отидох се оказа , че имам авария и нямам интернет , та чаках да го оправят и до обяд само се помотвах.
Айша, отново съм без думи ,но не и изненадана. При вас това си е обичайно , родителите да негодуват.
Янче , ако се върна назад , ще променя не много неща , защото искам да имам същите тези деца , същият ММ. Може би образованието ще сменя и отношението си към някои хора. Неща , които не успях да кажа на близките си , които вече ги няма. Натъжих се.
Хубав ден!

# 742
Добро утро, баболини! Пореден морски ден, днес ще пиратстваме. Отиваме на закуска и след това в Созопол да хванем пиратския кораб и да плуваме в залива около час. След обед плаж. Това са творческите планове за деня.
Честито на всички с нови придобивки,  да ви служат вярно и безпроблемно.
Айша, оставяш ме без думи за пореден път. Ако не им свиеш сармите, така ще е до живот. Знам, че търпите всичко заради децата,  ама...Оправна жена си, ще се справиш.
И аз по едно време се бях зарибила по корейски и китайски сапунки, но ми мина. Иначе е приятно,  красиви актьори, красиви костюми, природа, дворци.
Нищо няма да променя в живота си, просто искам едни 20 години назад. Ако може...Sunglasses
Хубав ден, боровинки!

# 743

Ще споделите ли кафето си с мен? Не заради самото кафе, а заради минутите, в които светът притихва, а две усмивки казват повече от хиляди думи. 

Добро утро Coffee

Тихо и свежо започва деня ... Хубаво е да има деца покрай теб - осмислят деня ти, връщат те назад във времето, когато си гледал твоиге деца и те карат да ое чувстваш по-млад.
И аз не искам да променям нищо в живота си - само с този акъл да се върна с 20 години назад.
Ставам да правя закуска.
Усмихнат и спокоен ден на вас баболинки Heart

# 744

Малко мъдрости от нета и мен  и да хвърлям боба да каже какво да правя днес.

# 745
Когато съседката  ми каза за 8 деца, се опулих. Знам за голямата дъщеря, че съм я учила една или две години. Тя е от първата му жена, разделиха се с бащата  и двете заминаха за Америка преди доста години. Другите 7 са от сегашната. Попитах дали не са доведени, заварени, но тя каза, че са си негови. Другият ѝ син имал 2. Има и дъщеря с две деца, живее тук в града и  имат с мъжа ѝ голям магазин за  стоки за ремонти, бани, паркети и др.  Сега поддържала контакти само с дъщеря ѝ и е доволна от решението си.

Ако можех да се върна назад, бих променила времето, когато бях на 17-20 г.  Щях да уча повече, докато бях в техникума, защото имах мозък, ама  бях несериозна. Може би после щях да уча нещо друго, а не педагогика. Щях да подбирам по-внимателно приятелки, гаджета  и познанства.  И все пак, въпреки тези грешки, завърших техникума, после ПУИ, после Пловдивския университет и станах добра учителка, удържах на напъни на "гаджета" и не допуснах с...с, докато не срещнах мъжа  на живота си.  А той беше шестица от тотото. Но съдбата  ми го отне твърде рано.

Денят ми пак ще е мързелив. Стоя си вкъщи, внучката дойде и прочете дневната доза от книгите, аз се моткам без никакви полезни дейности. Приятелката ми гледа внучката си последните 2 седмици и не можем да  излизаме. Мога да изляза и сама, на центъра все ще срещна познати, ама не ми се занимава.

На вас пожелавам приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт