КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 18 492
  • 829
  •   4
Отговори
# 795
КАС, а за мен не си ли мислиш?!!
Макавели, здрав и щастлив малкото юначе! Прекрасно детство!
Мина морската почивка, като всяко хубаво нещо за малко и кратко.
Започна ежедневието с работа,
горещина и срещи с англ. рода
Мислете за Ловеч!
Президентските избори са на 25.Х
Хубав и прохладен ден!

# 796
Белла, по принцип всички ви прехвърлям денем като си правя нещо, особено тези с които съм се виждала на живо. За другите ми е по трудно, но пък от снимките които съм виждала. Какво дакажа, то като се влезе в тази къщичка и е като наркотик, все да надника и  чета, чета тези които са писали, свързвам по нещо и за другите и така. 😘

Сега ви моля за едни стиснати палчета. Нещо по спешност син 1 ще влиза в болница. Аз съм с баткото и само по телефон, но той ММ сега търчи там. Дано всичко е наред. Притеснено ми е.

# 797
КАС, имаш и гуш!
Всичко ще е ок!

# 798
Стискам палци, кассс! Хубаво е, че и мъжът ти е там! Нека са напразни притесненията ти, гушкам те!

# 799
  • някъде другаде
Кас, стискам палците. Напразни да са ти притесненията.

# 800
Привет от градО на ...знаете си. Пристигнахме благополучно, сега влизам в екшъна с прането.
Касс, стискам палци, да са ти напразни притесненията!
Макавели, много здраве и весели игри на малкото юначе! Хубав празник на всички ви!
Останалите момичета, гушкам ви!

# 801
  • София
Привет, дружки!
МАКАВЕЛИ, ЧЕСТИТО НА МАЛКИЯ ЮНАК! ДА Е ЗДРАВ, ПАЛАВ, ЛЮБОЗНАТЕЛЕН, ДА ИМА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО. РАДВАЙТЕ МУ СЕ!
КАССС, стискам палчетата. Всичко да бъде наред! Ще бъде!!! А теб те гушкам. Hug
НА БЕЛА и ЕНИСА - добре дошли у дома. Май домке ле нигде ми те няма, колкото и да е хубаво по света и у нас.
КАГ, тези дни и аз подхващам завивките.
Градско ЯЖКЕ, изкефи ме с тази "котешка" песничка. Знам я с други думи, но и тези ще науча и като се срещнем ще ви я изпея. Grinning
Ромео утре заминава при своите домати, а аз на моята тръстика. Днес поработих, в събота пак.
Развързвам чувала с прегръдките, не се бутайте, има за всички. Hug GrinningHeart

# 802
Момичета благодаря за стиснатите палчета!
Опериран е в късния следобед - апендицит. На работа не се почуствал добре и първо при джипито, тя по каналния ред. Брат му ходи със снахата са занесат пижами и подобни. Казали им информация утре сутрин. Само на снахата написа, че е минало и ще се обади  по късно. Надявам се всичко да е наред.

# 803
От сърце ви благодаря баболинки мили за прекрасните пожелания Heart Нека във всеки дом да има обич и благополучие Flowers Four Leaf Clover
Кассс, добре че благополучно се разви всичко и не са се замотали с поставянето на диагноза. Той е млад човек  - бързо ще се възстанови Hands Plus1
Ха познайте сега дали и у дома  няма нов хладилник.  ММ ходи да пазарува с Лора и като се върнаха му казвам,  че вадейки яйца ми се стори,  че се размразява. Той веднъж го завърна преди да тръгнем за Балкана, но този път не се получи ...

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 19:21 от makaweli

# 804
  • София
КАССС, всичко е добре, когато завърши добре. Сега бързо възстановяване и после известно време ще се пази. Предай поздрави. А сега въздъхни с облекчение и си сипете с гаджето по едно питие.
Аз ли повлякох крак, та започна смяна на хладилниците? Като се изредим всичките, казвайте какво друго ще сменяме. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ, честита поридобивка! Ние още се размотаваме и не сме го регистрирали нашия Либхер, за да ползваме освен полагаемите се 2 години гаранция и още 8, та общо 10 години  гаранционен срок.
Тази вечер умишлено пропуснах вечерята. От вчерашното гости остана много храна, та сега поне два дни няма да готвя.

# 805
  • Вила Великула
И аз съм тук. Макавели, честито да е мъничето.
Кассс  всичко ще е наред. Спокойно.
Ние се разходихме до археологическия музей в Амфиполи. Веще интересно и прохладно вътре. По пътя видяхме и "Лъва на Амфиполи". Това е една от най-големите мраморни скулптури на лъв в света (висока над 5 метра без пиедестала). После естествено до плажа. Аз и Вики хапнахме сладолед, а дядо и плува. Относно цените тук: два сладоледа във вафлени фунийки - общо 5 евро. Донесоха ни и по чаша вода с лед.

# 806
  • някъде другаде
И аз съм вкъщи.
Кас , бързо да се възстанови синът ти.
Хубава вечер!

# 807
Честита придобивка, Макавели! Със здраве да го ползвате и все да е пълен с вкусотийки! Като те прочетох за стария ви хладилник и ми стана смешно, защото нашия стар по същия повод го сменихме. Изместихме го включен в хола, докато пуснем новия. От кандилкането ли, от що ли, взе, че проработи като бесен стареца! В хладилната част беше направил на буца лед кофичка кисело мляко. Да ни е кеф да го хвърлим Simple Smile
Кассс, бързо и леко възстановяване на момчето ти!

# 808
  • София
Макавели, да е жив и здрав тригодишния!
Пожелавам му весели детски игри и много подаръци от големите.
Пийнете и по едно - кой, каквото пие и за Мрънла. От мин. седмица вече е 5 годишна. Празнуваха на голяма маса с доста поканени. Ние с дядо Пл. естествено липсвахме от общата снимка. Не сме били на работа, но не ни поканиха.... Не, че сме се опечалили от очакваното. Като ги доведоха в петък вечер имахме торта, свещички и подаръци.
Кас, минало е, лесно ще се възстанови сина. Добре, че са го установили на време.
Хладилник и аз трябва да купувам, но все отлагаме. Не е заради парите, а не мога да избера подходяща височина.
Тони, много бързо мина гостито.

# 809
Айша, честити 5 годинки на Мрънличка! Всичко най-хубаво ѝ пожелавам!
Няма да сипвам сол в раната. Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт