Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 52 203
  • 717
  •   8
Отговори
# 690
Бихте ли споделили дали при връщане сега от Тему връщат сумата без митото или с митото? Съвсем информативно. Някой писа, че веднъж са предложили да покрият И сумата на платеното мито.

# 691
Давам ъпдейт, дойде си пратката без да плащам обмитяване.

# 692
  • На изток от Ада
Бихте ли споделили дали при връщане сега от Тему връщат сумата без митото или с митото? Съвсем информативно. Някой писа, че веднъж са предложили да покрият И сумата на платеното мито.
писа някой че върнали и мито

# 693
  • София

На мен не ми върнаха митото, като върнах пратка от акаунта в който начислява мито. От другия, където не начислява още не съм връщала.

# 694
Много тъпо се получи при мен. Харесах си сутринта една рокля, приложих купон от 5 евро. Да, ама не, не ми достигат 20 евроцента до 12 евро. А не ми се купуват други неща и не ми се плаща допълнително мито за някое евтино боклуче. Роклята също не я искам без купон. Сега гледам намалили я с още 2 евро и вече нямам мърдане да не поръчам и нещо друго. Освен да се откажа от купона, но не става и това - нито на телефона, нито на десктопа.

# 695
И аз направих поръчка без обмитяване.

# 696
 Е как без обмитяване? Как става тоя номер, някой знае ли въобще или е някакъв бъг в Тему?

# 697
Не е бъг, според мене, защото цените са завишени с по 2-3€.

# 698
Много тъпо се получи при мен. Харесах си сутринта една рокля, приложих купон от 5 евро. Да, ама не, не ми достигат 20 евроцента до 12 евро. А не ми се купуват други неща и не ми се плаща допълнително мито за някое евтино боклуче. Роклята също не я искам без купон. Сега гледам намалили я с още 2 евро и вече нямам мърдане да не поръчам и нещо друго. Освен да се откажа от купона, но не става и това - нито на телефона, нито на десктопа.
Избери си още една, която има подобни характеристики и ще мине с една такса. Номерът е да минеш 17,00€ двете. Ще ти излязат на 15,60-16€ с митническата такса. Или виж купон 20%, ако имаш

# 699
Mama Ru, така направих. Избрах друга лятна рокля, пак от същата материя по описание като първата и ... ми начисли втора такса. Писах си с бота и с агент, които освен, че ми говореха на руски, ми даваха копи пейст на едни и същи реплики за продуктовата номенклатура. Пробвах с още различни рокли със сходно описание и материя - на едни дава обща такса, други смята с две такси. Ядосах се и се отказах да поръчвам. Няма да се набутам с още 15 евро за нещо, което не искам. Изобщо, пазаруването в Тему вече ме изнервя ужасно. Губя сума ти време да "намеря 10-те прилики".

# 700
Поръчайте две еднакви, и върнете после едната.

# 701
По няколко пъти на ден правя такива гимнастики и накрая се отказвам и не поръчвам нищо

# 702
По няколко пъти на ден правя такива гимнастики и накрая се отказвам и не поръчвам нищо

Абсолютно същото и при мен.
Но пък преди, ако нямаше какво да правя, все рових в приложението за разни нещица, а откакто влезе това мито, дори има дни в които не влизам.

# 703
Поръчайте две еднакви, и върнете после едната.
Не мога да си позволя всеки път да поръчвам по две еднакви неща и да плащам двойна цена. После и да връщам и да си чакам парите, не е за мен. А да ровя с часове, за да уцеля продукти със сходно описание, материи, че и по възможност да ми харесат е губене на време и ме изнервя.  

И аз като BonniBonn се усещам, че има дни, в които изобщо не влизам в приложението. Нито търся оферта за купони, нито карта за намаление. Няма я  тръпката от пазаруването, а не ми излиза вече кой знае колко изгодно пазара от Тему - всяка поръчка е минимум 15,60 евро (минимален праг за доставка и 1 бр. такса внос с ДДС).

# 704
  • Асеновград
Определено олекна на семейния бюджет от поръчки на всякакви глупости, с тази такса. Сега се поръчва по малко и необходимото с ясно съзнание, дали цената е изгодна. Последната седмица изобщо не съм отваряла приложението за оферти, на лаптопа проверявам за корекция, каквато няма. Чакам младежа да си избере фототапет, и евентуално тогава, ще пусна поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт