Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 55 206
  • 797
  •   9
Отговори
# 705
От кога чакам да ми дадат купон за поне 20 процента, за да пропукам останалия кредит, ама тцъ.. никакви оферти нямам

# 706
Аз имам купони, оферта за кредит също ми пуска често, обаче купоните ми стигат, колкото да си избия една такса внос, а цените си стоят високи. И както казах, дразнят ме и нямам желание да пазарувам. А около мен всички сега се присетиха, че им трябва нещо от Тему и правя поръчки за близките, та поне да ги похарча тези купони и да им смъкна някое евро от цената.

# 707
  • На изток от Ада
Дойде машината доволна съм.
  https://share.temu.com/LPa4R9nY4JB

# 708
Аз вземах много играчки на малкия, каквито немога да намеря тук. Конструкторите им са хубави, метални модели на самолети и доста и дребни работи. Сигурно пак ще поръчвам в един момент. Аз имам кредит на единия профил, но само 15 евро от 45+.

# 709
На единия профил и аз нямам мито,. Цените не са завишени като сравнявам с другите профили. Имам в количката неща за по евро или две, които също са без мито. Вече пуснах две поръчки, даже са с карта за отстъпка.

# 710
Даже не проверявам вече. Преди постоянно пълнех кошницата и в седмицата имах може би по две поръчки. Сега искам нещо, ама е дреболия, няма да ми е изгодно. Докато не сложат нещата с една такса в една категория, не ме устройва. Нямам време да слагам и махам от кошницата като побъркана, докато уцеля.

# 711
Мога да потвърдя, че при връщане връщат и удържаната такса от 3,60 евро, ако са върнати всички артикули от същата категория в рамките на една и съща поръчка.
Току-що заявих за връщане един панталон, който беше само той в неговата категория в поръчка от 3 артикула, другите два - плетени сламени (така, де, хартиени) чанти. Върна ми и таксата:

# 712
Изобщо не съм спряла да ровя и да планирам и комбинирам.
Трябват ми раници, бели ризи за малкия, бельо за двете деца, бели тениски за физическо - миналата година ме сюрпризираха и за двамата точно на 15.09, когато изведнъж изчезнаха от магазините и тук-там се намираше само на цена 10-15 лева. За чисто бяла памучна тениска - 10-15 лева бройката! Ужас някакъв. Облекла за учебници и тетрадки - комплект три размера по пет броя от всеки - около 2,50€. Който има ученици знае на какви пари ги продават...

# 713
  • София
От последната поръчка имах върната стока с такса само за нея, не ми върна таксата.
Явно при всеки е различно.

Мама Ру, бели памучни тениски има в ХМ за няколко евро.

# 714
  • На изток от Ада
Всеки си решава къде дс пазарува и колко мито да даде.

# 715
И как се поръчва без мито?

# 716
Всеки си решава къде дс пазарува и колко мито да даде.
Не си решава всеки колко мито да даде, ЕС го решава.

# 717
Мама Ру,  виж в Пепко. Преди седмица някъде купих, има голям избор на мъжки едноцветни (без картинка), памучни за 2-3 евро. Дамски също такива,  но с картинки/надписи на 3.50 май бяха. (В промоция бяха)

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 07:44 от Soul Free

# 718
  • София
Тему покрива половината от таксите за внос, до 10 евро. Имам такъв надпис, наистина намали таксата на 1.80 евро.

# 719
Е как ще пусна поръчка до 10 евро, като минималната сума е 12 евро. При мен си начислява стабилно по 3,60.

Общи условия

Активация на акаунт