Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 53 075
  • 741
  •   9
Отговори
# 720
Имам някакъс спомен, че ако кандидатсваш за купони пуска и с малко пари. Имала съм поръчки с 2-3 малки работи, за мижави пари. Сега погледнах единия профил - миналата година съм имала за 6 лв и 9 лв поръчки.

# 721
  • София
Ами предполагам, че намалението е до 10 евро. Не съм опитвала с повече от една такса.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 12:34 от krassi1

# 722
При мен си има такси за мито по 3,60 евро. Отделно тази щуротия - цената примерно е 10 евро, като сложа за плащане, излиза 12,40 и отстъпка 2,40.....много ми е странно.

# 723
При мен пише,че покрива такса мито 30%  за поръчки до 20 евро

# 724
Тъкмо получих съобщение, че пратката ми е пристигнала и трябва да си я взема.... На сайта на DHL изобщо няма информация къде може да се намира. Супер странно, очаквах да дойде до адрес. Някаква идея как да намеря информация за нея?

# 725
Имам пратка, която няма движение от 11.7 си стои статуса "В транзит,
Успешно митническо освобождаване при износ", подозирам че е загубена, но има още два дни до крайният срок, който очевидно няма да спазят. Как точно става връщане на пари за загубена поръчка и кога? След 15 дни без движение или след 30 дни недоставяне, защото са две различни дати? Трябва да им пиша или го правят автоматично?

# 726
Пиши на бота.

# 727
Начислява си ми такса внос и още как, вече се оплаквах от безумния начин на категоризация на някои стоки.
При поръчката за купони правилата са си същите - не е необходимо да се стига прага от 12 евро за поръчка, обаче и там начислява такси внос за стоките и съответно крайната цена скача с минимум 3,6 евро.

# 728
  • Асеновград
И при мен си начислява такса. 3,60. Някой скоро да е получавал със Самдей, дойде ми съобщение  на вайбър след като я изпратиха , и адреса за доставка е офис на Кешкредит, което ми е малко странно.  Минала е митница, ще я следя, и да видим къде ще е. Преди със Самдей идваха в кутии.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 14:16 от Panayotu

# 729
Тъкмо получих съобщение, че пратката ми е пристигнала и трябва да си я взема.... На сайта на DHL изобщо няма информация къде може да се намира. Супер странно, очаквах да дойде до адрес. Някаква идея как да намеря информация за нея?
Скрит текст:
Тук е www.speedy.bg

# 730
И при мен си начислява такса. 3,60. Някой скоро да е получавал със Самдей, дойде ми съобщение  на вайбър след като я изпратиха , и адреса за доставка е офис на Изикредит, което ми е малко странно.  Минала е митница, ще я следя, и да видим къде ще е. Преди със Самдей идваха в кутии.
Последната ми пратка беше с тях. Още като изпратиха поръчката и куриерът беше someday, получих съобщение от последните да избера дали да получа в кутия (беше даден адреса на кутията) или в пощенския клон също с посочен адрес.
Ти нямаше ли избор къде да получиш пратката?

# 731
Чакам пратка със Sameday.
Имам опция да пренасоча на друг адрес или точка за получаване. Видях, че Български пощи са им партньори и ги избрах тях, защото се притеснявам, че пратката е дълга (75 см) и може да не влезе в кутиите.

# 732
  • На изток от Ада
Имам опция да пренасоча на друг адрес или точка за получаване. Видях, че Български пощи са им партньори и ги избрах тях, защото се притеснявам, че пратката е дълга (75 см) и може да не влезе в кутиите.
носят до адрес sameday

# 733
  • Асеновград
При мен офиса който са посочили е много наблизо . / буквално на 2 мн. пеш от нас /, няма смисъл да пренасочвам, но не ми се беше случвало и затова попитах. поне година не съм имала пратки с тях, а преди само кутиите бяха опция.

# 734
носят до адрес sameday
Вероятността да съм си вкъщи е много малка.

Общи условия

Активация на акаунт