Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 58 427
  • 845
  •   6
Отговори
# 840
Напоследък има много промени, не бих бързала с коментари

# 841
  • София
Аз вече получих три поръчки от Shein без никакви такси и мита. Това, което исках да го взема от Тему го имаше там, даде ми за нова регистрация 3-4 купона с над 50 процента намаление на количката и да ви кажа честно си е супер оферта.
Казват че в Шийн няма мита, защото били включени в цените, но те нещата не са по-скъпи от Тему, а и така спокойно продължавам да си взимам дреболии.
Периодично проверявам и Тему дали ще им дойде акъла де 🤭

# 842
Периодично проверявам и Тему дали ще им дойде акъла де 🤭
А сегашният акъл, да не би да идва от Тему?

# 843
Аз вече получих три поръчки от Shein без никакви такси и мита. Това, което исках да го взема от Тему го имаше там, даде ми за нова регистрация 3-4 купона с над 50 процента намаление на количката и да ви кажа честно си е супер оферта.
Казват че в Шийн няма мита, защото били включени в цените, но те нещата не са по-скъпи от Тему, а и така спокойно продължавам да си взимам дреболии.
Нямам регистрация в Шейн, но влязох да погледна цените там. Основно съм на "вълнА" по-късно рокли, но 2 от загледаните от мен дълги в Тему мярнах и в Шейн.

В Тему:

В Шейн:

В Тему:

В Шейн:

Ами... ако ще ги купувам, май ми е по-изгодно да платя митническа такса и да ги взема от Тему.
Най-вероятно не за всичко е така, но "на първо четене" останах с такова впечатление.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 10:09 от Вени Ев

# 844
Аз не намирам изгодни цени в Шейн, имам само една рокля от тях и то заради отстъпката за нов потребител.
Не знам как толкова народ постоянно пазарува от там, скъпо ми е като за това качество.

# 845
Освен това в Шеин връщането не е безплатно, а шанса да не ти хареса някоя дреха е голям. Виждали сме клипчета SHEIN vs Reality

Общи условия

Активация на акаунт