Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 64 482
  • 930
  •   4
Отговори
# 915
И аз имам същата прахосмукачка - вече 1 година бръмча с нея всеки ден по 2 пъти, 100кв.м. Повече от доволна съм, за мен е незаменима.

# 916
Моята прахосмукачка е ето тази https://share.temu.com/vSGcN2EPRuB

С едно зареждане, не на макс, защото не виждам нужда, изкарва на  3 или 4 почиствания на целия апартамент- 90кв.м. Ако слагам и допълнителните приставки за ъгли, четка и т.н.значи се заигравам с нещо конкретно пипкаво, тогава пада на средата на третото почистване.
Аз си я поръчах почти без да искам, нещо бързо натисках бутоните. Ще се възползвам от съвети ако нямаш нищо против, първото ми питане е дали идва с два филтъра, че това видях на картинката, понеже ще е кофти да няма откъде да се поръчат консумативи.

# 917
Ееех, как си мечтая за такава прахосмукачка! Откакто взеха да го рекламират в китайските дорами преди две три години. Вашият модел има ли скоба, или конзола да се фиксира за стената?

# 918
Идва с два филтъра, да.

Има си едно нещо Joy , на което да се закрепи, но отделна стойка си е нужна, за да се завие за него, според мен.

Ей това е нещото, метално е.

# 919
Идва с два филтъра, да.

Има си едно нещо Joy , на което да се закрепи, но отделна стойка си е нужна, за да се завие за него, според мен.

Ей това е нещото, метално е.
Значи все пак има ,на скоба ми прилича Thinking

# 920
Идвам да се оплача и да похваля една рокля.

Оплакването ми е, че поръчах пръстен и силоконови капачки за обеци. Още преди 01.07. За купони. Хубаво, обаче тогава дойдоха доста пратки и тази я бяха пропуснали и не дойде. Както и да е, след сума разправии ми изпратиха нови продукти.  Е да, ама дойде само пръстенът. Не ми се разправя вече, но ако искам да поръчам пак капачетата, едно че са на двойна цена и второ-трябва да им платя такса внос.

Иначе роклята е прекрасна. Точно като на снимката. Полиестер е, но е много лека. Само се чудя с гладенето как ще се справя, че е огромна като количество на плата и има воланчета, а имам подобна и макар да е от вискоза си е истинско мъчение.

https://share.temu.com/MEqRU9EI0gB

# 921
  • София
Аз изгорих няколко рокли от тему преди да разбера как трябва да се гладят дори на слаба ютия тя се лепва и става огромна дупка затова последно пробвах с гладене с пара едно уредче което се държи в ръката и с него става идеално без да стават дупки пак от там го бях купувала

# 922
Помагайте, моля!

Имам една детска седалка за кола, за която описанието беше грешно и искам да я върна. Хубаво, обаче вече 4-ти месец и повече от 6 опити за връщане- не мога, защото винаги кода, който са ми генерирали на бокса е за малка кутия и седалката не се побира. Писах им след всеки опит с купища снимки как въвеждам, какво въвеждам, как я бутам, тя как стърчи и не влиза и все уж създават случай за мен, който се потуля и решение за по-голяма кутия нямам.
Имам ли други опции или да го преглътна тоя случай и да си прежаля парите?

# 923
  • София
Винаги като имам нещо по-голямо за връщане като ми генерират код се обаждам на телефона на box now и им казвам че ми трябва най-голямата по размер кутия те веднага ми сменят големината на кутията със същия код автоматично и като отидеш да връщаш той си отваря най-големите кутии.

# 924
А реално тази седалка може ли да влезе в най-големия размер кутии на Бокса?

# 925
Точно както katri го е описала се процедира с Бокс Нау. Ако кутията е малка, анулирате връщането, обаждане се на Бокс Нау и генврирате ново връщане в голяма кутия. И да, само ако столчето ще се побере в такава.

# 926
БоксНау ми казаха, че по подразбиране за връщане на Тему са заложени средните кутии. Ако ще се побере в най-голямата на БоксНау - звъните им, както са Ви казали.
Ако и тя не влезе, ще трябва да изпратите за Ваша сметка до Тему и да се надявате всичко да е ок и да Ви върнат парите успешно - и за пратката, и за куриерската услуга.

# 927
А ако се чакат техните куриери, които вземат пратките от кутиите, няма ли да я вземат лично (тази, която не се побира в най-голямата кутия)?

# 928
Първите два пъти звънях на Бокса, точно като бях там. И двата пъти ми казаха, че каквато кутия ми е отредена, само в такава мога да го сложа.
Ще се побере в голямата, тя в средната за някакви 5-6 см не влиза, то е седалка, няма облегалка.

Ще опитам и да им звънна преди да отида сега.

# 929
За да си изберете най-голямата кутия, звъните на BOX NOW, преди да въведете кода при кутиите, казвате им, че искате най-голямата, те през офиса ви пренасочват, чак тогава въвеждате кода и ви се отваря най-голямата.

Общи условия

Активация на акаунт