Кралски работи и клюки - юли 2026

• 78 227
  • 1 674
  •   19
Отговори
# 1 500
Здраве и дълъг живот поне колкото на майка му желая на Чарлз от сърце, но наистина ми е интересно какво ще промени Уилям.

За мен статиите около номинациите на Уилям и завръщането на Съсъвкс също даже не са клюки, а инсинуации. Нито него го интересува такава награда, нито Съсекс мечтаят за завръщане. Вероятно на Хари му се ще отново да е обичаният английски принц, но не може и вълка сит и агнето цяло.
На ММ ОК ѝ е тясно, има прекалено много звезди на небосклона и протокол за спазване.

# 1 501
  • Някъде там

# 1 502
А в САЩ има малко звезди ли? И аз мисля, че Хари иска да е обичания принц, но ситуацията се промени и трябва да приеме този факт. Срещата при Чарлз беше за нови договорки между тях, какви са те ще разберем много скоро от "близки приятели". 😂

# 1 503
Разбира се, че има и големи звезди в САЩ, но  около тях тя даже не е и гравитирала.

# 1 504
  • София
А в САЩ има малко звезди ли? И аз мисля, че Хари иска да е обичания принц, но ситуацията се промени и трябва да приеме този факт. Срещата при Чарлз беше за нови договорки между тях, какви са те ще разберем много скоро от "близки приятели". 😂
Или от неназовани източници от двореца - същите предполагам, от които дойде "Камила за морална подкрепа".

# 1 505
Испанците започват лятната си почивка в Майорка.

# 1 506
Критичното мислене е добре да се проявява и при изказването на мнения. Дворецът не печели нищо с " пускането" на подобна информация, повечето хора упрекват Чарлз за твърде либералния подход към Съсекс. Използвания израз за " морална подкрепа" показва Чарлз като слаба фигура,  няма как ПР екипа на краля да прокарва такова послание. От друга страна Съсекс печелят от всяко появило се заглавие, така че логиката пидсказва, че пускането на фитили е по- скоро свързано с техния ПР екип.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 15:13 от gala66

# 1 507
Няма нужда от източник да се сетиш ,че Чарлз иска свидетел на срещата, едно да не чете после глупости, и второ - да възпре сина му да изнудва насаме. Да е  официална срещата , не на 4 очи.

# 1 508
Хари и Меган общуват с медиите, единствено и само с официални говорители. Съсекс пък не печелят абсолютно нищо като постоянно намесват имената им в жълти медии. Защо дворците са избрали таблоиди да са част от роял ротата, е друга тема.

Няма нужда от източник да се сетиш ,че Чарлз иска свидетел на срещата, едно да не чете после глупости, и второ - да възпре сина му да изнудва насаме. Да е  официална срещата , не на 4 очи.

И тази информация идва от Хари, нали?

# 1 509
Надали, за 45 Мин докато обсъдят времето в ОК, Америка, джет лега и колко са сладки децата, то минало.
И двамата са възпитани хора и нямат да обсъждат договорки пред две малки деца и ММ.

# 1 510
Да, ама за Съсекс присъствието на Камила е като шамар, защото много плюха по нея, а сега са били принудени да й се усмихват. Затова и такова обяснение са измислили- морална подкрепа звучи по-добре от наблюдател.
Мислех, че почитателите на Меган я смятат за успяла актриса от Холовуд, би трябвало да знае силата на медиите, като добавим, че и ПР агенциите, които наема са от Холивуд, е много наивно да се смята, че тя не иска да й намесват името в жълтите медии и не ги използва.

# 1 511
  • Glasgow
Потърсих да видя къде отсядат испанците в Майорка, излизат снимки и на Чарлз и Даяна с малките Уилям и Хари там през 1986г. Този блед младеж вляво Фелипе ли е🫢 Много ми харесва как са облечени, по сегашната мода

# 1 512
Може пък Камила да е настояла да присъства.

# 1 513
Да, ама за Съсекс присъствието на Камила е като шамар, защото много плюха по нея, а сега са били принудени да й се усмихват. Затова и такова обяснение са измислили- морална подкрепа звучи по-добре от наблюдател.
Мислех, че почитателите на Меган я смятат за успяла актриса от Холовуд, би трябвало да знае силата на медиите, като добавим, че и ПР агенциите, които наема са от Холивуд, е много наивно да се смята, че тя не иска да й намесват името в жълтите медии и не ги използва.

Значи, Съсекс са плюли по Камила, поканени са в дома на Чарлз, в който сигурно живее и съпругата му, но все пак е изненада, че е там...и накрая след цялото плюене, пускат информация в пресата, че е била там за морална подкрепа, понеже звучи по- добре от наблюдател? Интересна гледна точка, само обобщавам.

# 1 514
А, на някои възмущението не е точно към медиите Simple Smile

Аз не се възмущавам, за мен не е изненада изобщо. Някои отдавна го говорим това. Сега е чудено онагледено от същите тия медии.
Но интересно възмущението в темата не е към тях, а сякаш пускайки статията някой е твърдял, че Уилям е номиниран. Показателно нали? За критичното мислене особено
Честно казано, когато тук се пусна номинацията, коректно се даде инфо от медия, че номинацията е за предаването и по-точно двамата сценариста. Никой не каза и не даде статия, че Уилям е номиниран. Та това е нон сенс. Той не е създател на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт