Кралски работи и клюки - юли 2026

• 99 092
  • 2 029
  •   5
Отговори
# 1 935
Имат да плащат обезщетение на спечелилия делото - да му покрият съдебните разноски. Не знам разни пропуснати ползи дали се включват.
Имат да платят сметката на съда.
И отделно са си плащали на своите адвокати.
Пари на халос. Човек трябва умно да си избира битките. Ако бях на мястото на тези богати и влиятелни хора, бих вложила парите си и енергията в програми за обучение на децата и тийновете как да се информират, какво да избягват, как да разпознават фейковете и жълтото; и да уважават личното пространство. В крайна сметка таблоиди ще има, докато има кой да ги купува.

# 1 936
  • Glasgow
А аз защо мисля, че и Хю Грант беше от ищците или той отделно? И сключи споразумение

# 1 937
Някой, който е гледал Мастършеф може ли да обясни, защо е трябяало Хари да звъни на Меган, попадам на някакви кратки клипчета и коментари, но не разбрах замисъла.
В крайна сметка се оказа истина, че Меган е поискала ястие, достойно за херцогиня, а иначе се била разстриола, че използвали ' кралска" при представянето.

# 1 938
Някой, който е гледал Мастършеф може ли да обясни, защо е трябяало Хари да звъни на Меган, попадам на някакви кратки клипчета и коментари, но не разбрах замисъла.
В крайна сметка се оказа истина, че Меган е поискала ястие, достойно за херцогиня, а иначе се била разстриола, че използвали ' кралска" при представянето.
Защото е толкова влюбен!

# 1 939
А аз защо мисля, че и Хю Грант беше от ищците или той отделно? И сключи споразумение
Той сключи мисля преди доста време, но даде много красноречиво обяснение защо го прави.

Не, не Меган поиска ястие за херцогиня, а друга съдийка.
Поне това го има на клипче също.

# 1 940
Принц Мирко от Панагюрище обяви, че е сгоден за приятелката си, д-р Марта Ембид. Двамата са заедно от 2023 г., а кралската им сватба е насрочена за следващото лято и ще се състои в Мадрид, град, който е свързан с дълбока лична връзка и с двамата.
Принц Мирко и д-р Марта са родени в испанската столица и за първи път се срещат в клиничната болница „Сан Карлос“ в Мадрид, където и двамата преминават петгодишното си обучение като лекари. Марта е експерт по анестезиология и реанимация, докато принц Мирко е специализирал обща и храносмилателна хирургия в болница в Мадрид.

https://www.tatler.com/article/a-new-bulgarian-royal-wedding-is- … &utm_content=null

Принц Мирко е роден на 26 април 1996 г. Той е най-големият син на княз Кубрат България, княз на Панагюрско, и принцеса Карла България, принцеса на Панагюрско. Той е внук на последния български монарх, цар Симеон II.
Има двама по-малки братя, принц Лукас и принц Тирсо.

# 1 941
Много готина новина за предстоящата българска сватба. Симпатяга е принц Мирко.

# 1 942
  • София
Не знам ИИ ли ги пише тези новини и после като и преведе и става голям смях 🤣.
Бъдещият младоженец ми харесва повече от булката - нали си е наше момче 🙃
Дано има интересни персони на сватбата.

# 1 943
  • Glasgow
Хубаво момче, харесва ми, аз докато зацепя кой е този от Панагюрище 🙈
Мирко Панагюрски ли, как трябва да е?

# 1 944
Хубаво момче, харесва ми, аз докато зацепя кой е този от Панагюрище 🙈
Мирко Панагюрски ли, как трябва да е?
Води се точно " Prince Mirko of Panagyurishte" на английски. Интересно ми е как изобщо чужденците ще кажат Панагюрище, а за Панагюрски да не говорим.

# 1 945
  • Някъде там
Ако е като братовчедка си, нищо няма да видим.
Ули то и цялото го има. Blush

# 1 946
Нашите кралски особи са сякаш от Тему. Царят си прави соарета с посланичката на държавата, която през 1944 г. нахлува в България, в следствие на което е взривен гробът на баща му, а чичо му е разстрелян и захвърлен в обща гробна яма, след което са заличени всякакви знаци за съществуването й.

# 1 947
Така е при смяна на управници и режими. И сегашните оцелели кралски фамилии си другаруват с кого ли не.

На английски винаги са OF нещо си, на български им викаме НА. Мирко принц на Панагюрище или Мирко Панагюрски. Както са Уилям, Едуард, Хари, Андрю.

Не я харесвам Меган с тази коса. Въобще, всички дами имат нужда от лека подстрижка.

# 1 948
Амалия от Нидерландия ще се срещне с инфанта Елена и Зара Тиндал в Германия: Кралски карети и грандиозно кралско събиране.
Наследницата на холандския трон ще поведе европейския кралски контингент на церемонията по откриването на Световното първенство по конен спорт в Аахен.

Откриването на събитието, на което ще присъстват видни членове на европейските кралски особи, ще се състои на 11 август. Това ще бъде вечер, белязана от грандиозно представяне на традиции, символика и институционално представителство, в която Амалия и инфанта Елена няма да бъдат единствените главни герои. Наред с холандската наследница ще бъде Зара Тиндал, племенница на крал Чарлз III, която също ще играе важна роля в церемонията по откриването.
Освен това, кралските конюшни на Нидерландия, Дания и Великобритания ще дефилират с историческите си карети, превърнали се в истински символи на съответните им династии. Пътешествие, пропито с история, което обещава да се превърне в един от акцентите на годината и да остави безпрецедентни образи на европейските кралски особи, събрани около едно от големите събития в конния календар.

# 1 949
О, браво на Амалия, време и беше за самостоятелна изява.

Общи условия

Активация на акаунт