Кралски работи и клюки - юли 2026

• 99 111
  • 2 029
  •   4
Отговори
# 2 010
Херцогинята на Единбург връчи бронзов медал на Ета Мей Лав от Канада след финала по вдигане на тежести за жени в категория над 86 кг.

На този ден през 2017 г. Техни Кралски Височества принцът и принцесата на Уелс присъстваха на честванията по случай стогодишнината от първия ден на битката при Пашендейл в Ипър, Белгия.
Страхотна визия от Катрин. На тези събития вече е била тайно бременна с Луи.

# 2 011
Ще ми е интересно да ми припомните многото ангажименти на едни други престолонаследници преди 20+ години. Че и по-скорошните може.

От общо петте ангажимента, три по мое виждане са просто присъствие. Може сега да засили ангажираността си. Тя не завърши ли вече академичното си обучение?
Ти сериозно ли 🤣
Че то на всички кралски особи 2/3 от ангажиментите (ако не и повече) са "просто присъствие".
Преди 20 г най - активният  е Чарлз, тогавашен принц на Уелс.  Вилем  и Фредерик са доста след него. Същото  е и сега, когато  и тримата са Крале.
Не разбирам защо се споменава Уилям и статистика за ангажиментите му 2000г и след това????
Сравнявайте  Чарлз , Вилем, Фредерик, Филип, Гийом, че и Албер.
От младите Елеонор наистина  им скрива шапките на другите. И учи и ангажименти има. Браво!
На Амалия и Кристиан наистина са много малко ангажиментите. По често виждаме Джордж и Шарлот...
Честити да са Зара и Майк! Да са живи и здрави и заедно още много,  много години! И на мен са ми любимци от неработещите кралски особи.
Софи е прекрасна.
Утре ли излизаше решението колко трябва  да платят Хари и компания по загубеното  дело?

# 2 012
Много свежа лятна Софи и много я подмлади скъсената дължина на косата.
Катрин винаги е перфектна на официални събития. Поне аз не мога да си спомня някога да не е била на висота.

# 2 013
Херцогинята на Единбург носи риза от устойчивия лейбъл Aspiga днес.
Тя е носила тази риза миналата седмица и във видео съобщението си пожелава на 17-годишната Клоуи Маридж и семейството ѝ най-добър късмет в благотворителния им цикъл от 1000 мили от Лендс Енд до Джон о' Гроутс. Пътуването започна на 26 юли 2026 г. вдъхновено от историческия 445-километров цикъл на херцогинята в ДофЕ през 2016 г.

Софи е носила този бранд преди и всъщност притежава две прекрасни рокли от Aspiga.

# 2 014
Имах предвид,че е време за повече самостоятелни изяви на Амалия,но се е получила дискусия. Ще ми се да виждам вече по-млади лица.

# 2 015
Попадна ми един колаж с нови снимки на правнуците на Кралицата.

Добре е направен, всички са чудесни деца. Но прави впечатление, че Арчи е само в гръб, а Лили изобщо я няма.
Разбира се, че родителите им така са решили, но ако искаш да не ги показваш, не го прави изобщо! А ако искаш да ги покажеш, направи го с лицата им и с достойнство!
Това е моето мнение!
П. С. Лукас Тиндал липсва, но той е едно "шило" и е простено, че не са "го хванали"

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 23:46 от MoSt new

# 2 016
Така в гръб си представям, че прилича страшно много на Хари. Много са красиви всички!

# 2 017
На какъв принцип са ги подбрали показаните деца? Къде са останалите 6?

# 2 018
  • Glasgow
На предпочитанията на който е правил колажа 😅 на Беа и Южени също ги няма, и те не ги показват.

# 2 019
На принципа кой какви снимкие  намерил.

# 2 020
  • Някъде там
Дааа,прави впечатление, че освен Лили липсват Лукас, Огъст и Ърнест, Сиена и Атина...

Изабела също както и Кристиян се отказва от военната си заплата и джобни, които трябва да получава като започне служба. Тя не получава и апанаж.
Кристиян също не получава апанаж и няма да получава такъв до момента в който няма собствено домакинство и персонал.
Освен, че не получава апанаж,  той отказва и заплатата и необлагаемите помощи полагащи се на абсолютно всеки военнослужещ.
Скрит текст:
Принцеса Изабела също се отказва от заплатата и надбавката си,  сега когато започва 11-месечната си военна служба в началото на август.
Кралският дом потвърди това пред BT.
Наборниците обикновено получават 9034,17 крони на месец заплата, заедно с 277 крони на ден необлагаеми помощи за живот.
Принцесата започва служба в Гвардейския хусарски полк в Слагелсе на 3 август.
Въпреки че кралската дъщеря е навършила 19 години, тя не получава апанаж.
През 2016 г. кралският дом реши, че само по-големият ѝ брат, престолонаследникът Кристиан, трябва да получава облагата, когато един ден има собствено домакинство и персонал.

https://www.bt.dk/royale/bt-afsloerer-prinsesse-isabella-vil-ikk … rnepligtig  

# 2 021
Аз го видях колажа. Това са внуците, родени преди пандемията, за това не са всички. Стори ми се странен критерия 😀

# 2 022
Ако е стар колажът и  не са били родени, щом преди пандемията, след нея ги няма.

# 2 023
  • Glasgow
Не е стар колажът, защото на повечето снимките са нови. На Питър Филипс на момичетата са от сватбата му преди месец два.

# 2 024
Значи пандемията не е критерий.

Общи условия

Активация на акаунт