Искам да кажа... (244) през ЮЛИ

• 28 582
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ети, приет е Гоги. От септември, живот и здраве ще започне. Много е близо до нас, което е голям плюс.
Чакам пералнята и излизаме. Навън сякаш е хладно, чудничко! Simple Smile

# 661
  • Бургас
Добро утро!

В хубавото време се крихме вкъщи, днес се курдисахме на плажа. Подухва приятно, плажът е чак плашещо празен като за този час посред сезон.

Довечера сме на РД на зет ми, така че изхранването ми за деня е осигурено. Обедно все ще мушнем нещо леко с децата.

Але, две вечери и на мен направо ми настръхва косъмът и ми измръзват краката в парка.

# 662
  • Germany
Аз пък имах нужда от тази вечерна прохлада и направо живнах тук. Лошото е, че точно като се върна ще ни почне поредната гореща вълна и пак ще е ад. Пускайте морски снимки да ми радвате душата и да ме разхлаждате 🙂 И да похваля ПИБ. Чудесно, адекватно обслужване. Чак съжалих, че си закривам сметката там.
Хубав петък!

# 663
Значи, трябва много да внимавам какво си пожелавам. Такъв дъжд е тук, че плажът е мираж. Към един, когато беше голямата буря и съобщение от бг алърт получихме.
Днес ще се яде и лежи.
И понапазарувахме по някой сувенир де;)

# 664
  • Бургас
Привет, момичета!
Днес не ми остана време да се разпиша. Поредният луд ден. Добре, че утре почивам да си отдъхна малко от пустата му работа.
Мони, специално за теб, едно море рано сутрин, след страшната буря, която беше предния ден.

а тук е, между първото преваляване и голямата буря. Снимки от самата буря нямам, че там където бяхме нямахме видимост за снимки. Иначе из фейса е пълно с кадри.

Аз чакам с нетърпение снимки от Ели и невероятните им преходи!
Боби и Тони и те много ме радват във фейса със снимките си!
Тути, хубаво да си изкарате! Красиво място е, къде сте?

# 665
С Алето имаме еднакви ефекти на маникюрите. Само че моят е бял изцяло. 😁
Какво му се радвате на този студ? 25-6 градуса са ми идеални, но днес при нас са 20 и си е направо есен. Не ми харесва! Не вирея на студ, пък и имаме 2-3 месеца топлинка, та и нея да я няма, не съм съгласна. 🤣 Иначе над 30 и на мен не ми е много добре де. 😅
Нямам нищо за вечеря, но има яйца, салата, картофи... ще оцелеем. 😁

# 666
  • при моите деца .....
Вкъщи съм.... от 12 дни за първи път....
Извъртях 2 перални....
Има още много....
Но при нас в Етрополе е есен...
Ще вземам вече сушилна 🤣
Гледаха ме странно по тениска и сандали...
Хората бяха с якета...

# 667
  • Бургас
При нас заваля!
Дано само е тихо и кротко! Да няма бури!
Мисля ей сега и да си легна и да се насладя на шума от дъжда!

# 668
18 градуса е тук. По ми харесва мръсната жега;)
Карз, Афитос е това.

# 669
  • при моите деца .....
При нас 14....
Лято....
Имам нужда от планина...
Само да не вали...
Днес на Мусала е валял сняг...
Аз планирам на 15.08 да се предизвикам с първенеца на Балканите...

# 670
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес съм на маникюр.
Вече въртя пералня.
Ени , от една порода сме. И аз искам топло.При нас сега е 16 градуса.
Хубав ден!

# 671
Добро утро!

Спах 10 часа като пор, сега ще ми трябват поне 2 да се събудя 🤣

За днес планът е пазар, кафе с дружките и мързел. Основните ми задачи са да си сменя сим картата на телефона и да си купя тоалет за една сватба през август.

Така като гледам тук пак ще вали. Мейби да си купя дъждобран и галоши за тая сватба...

# 672
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Малкия ме събуди, като се прибра, после яде, после ММ става, той пък сладолед яде, за което даже се скарахме. Гледах филм, втори.... Чатихме си с щерката към 5.30,разгеле после съм заспала, сега пия кафе и съм на работа. После трябва да отида да си взема слънцезащита. Малкия от 5 мазила се прибра с нула.
А и пак започна да ми идва редовно, на три месеца Joy Вчера се оциклих, защото утре съм на море Grinning

# 673
  • Бургас
Добро утро!

Баница и супа от тиквички готови, след малко ще направя един бърз пазар, че и нещо за вечеря трябва да измисля за децата. Днес активен социален живот: следобед среща със съученички, довечера сме с ММ на юбилей.

Снощният дъжд дойде с хлад, наизвадихме якета и шалове, че бяхме във външната част на едно заведение. Добре че не заваля по-сериозно, че нямаше никакъв шанс да се скрием, всичко беше пълно на макс.

# 674
Вчера се оциклих, защото утре съм на море Grinning
Класика 😁 На женското море така бяхме 2 от 4 😁

Общи условия

Активация на акаунт