Искам да кажа... (244) през ЮЛИ

• 28 484
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • Germany
Добро утро! Не се наспах.. Прибрах се към 2, въртях се до 4, а се събудих в 9. Днес последни срещи с приятели и утре рано тръгвам обратно.  Беше хубаво, но ми се прибира вече. Малкият се върна снощи от Берлин и днес чета за атентат там. Направо ми настръхна косата.
Теди да е по добре днес!
Хубава неделя на всички!

# 691
Тони, бързо да ѝ мине на Теди.
Ние го играем дзен- хапване, пийване, хапване, пийване...

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 17:20 от mariat

# 692
Малките радости в живота, Маре. Само си изпуснала полягане;)
Бързо да ѝ минава на Теди. Колкото и да са големи, гушкането с мама все е най-ефективният лек.
Стейси, ти сигурно слагаш и вдигаш софри днес и не ти е до форума, но те мисля, дано е минало първоначалното притеснение и изкарвате добре.

# 693
  • при моите деца .....
Привет!
Тути, аз не пропуснах дрямката.
Даже днес я удължих....
Имала съм нужда....
Не стигнах до Манастира, но 2 пъти до пазара и след това до Месарницата... та...

# 694
О, и аз поспах.
Боби, моите калорийни прегрешения след твоя споделен километраж ми се струват тройно повече.

# 695
  • при моите деца .....
О, Мари, аз умишлено не споменах менюто и питието 🤣

# 696
  • Бургас
И аз дремнах следобед след плажа, поработих после малко и излезнахме с Марто и ММ. Понеже се събираме в двора на училището, а не в парка, играем с ММ федербал, а тази вечер за смях на присъстващите и 🏀 (игра силно казано, защото правила не знаем). Доста ми е точен мерникът, може и да наваксам пропуските от училище. Сега обаче съм седнала с кутия сладолед и подравнявам ли, подравнявам.

Теди дано вече е преборила стомашните неволи!

Стейси, как мина срещата?

# 697
Добро утро!

Днес пия кафе на двора боса, така че май лятото се завърна. Тази работна седмица ще ми е къса - в сряда палим джапанките за Бургас.

Днес дядо ми е рожденик 🤩 Да ми е жив и здрав!

Спокоен ден,  банда!

# 698
  • Germany
Добро утро!
Здрав да е дядо ти, Али!
В София е хладно и не ми се тръгва.  При нас утре ще е 36, а аз съм на работа.  Що не съм една принцеса и хич да не ми се налага да работя, само да си пътувам насам натам.
Хубава седмица!

# 699
  • някъде другаде
Добро утро!
Теди вече е добре.
Снощи излизах с приятелка , с която го правим рядко , че тя работи на смени , а ходи и на втора работа.
Хубаво се наприказвахме.
И моята работна седмица ще е къса. Утре до четвъртък ще съм на Своге при децата.
Стейси , как мина запознанството?
Хубав ден!

# 700
Добро утро!
Али, честит да е дядо още дълги години. Да го изпразнувате весело!
Мони, лек полет на теб.
Моят план включва гладене, чистене с опашката, готвене, къносване, вана за стъпалата и среща с приятелка.
Хубав ден от мен, момичета!

# 701
  • някъде другаде
Забравих.
Али , здраве и дълголетие желая на дядо ти.
Мони , лек полет.

# 702
  • София
Добро утро!

Мрачно и хладно е, рано сутринта валя. Пак ще завали, сигурно е. Дано успеем да стигнем до магазина. Дребни неща, но трябват. Снощи извъртях само една пералня и къпах децата. И четириногото го слагам към децата. Smiley
Днес ще чистя, ще има нужда.
Али, жив и здрав да е дядо!
Мони, лек полет!

Хубав ден и успешна седмица!

# 703
  • на Мелмак
Калимера, другарки!
Али, честит да е дядо ти, много дълго да имате поводи за празнуване с него Grinning
Боса през Юли е добре Wink
Ние довечера сме на рожден ден, то и затова сме тук де. Та плаж, пазар, РД, два-три дни почивка. Компанията е весела, голяма. Хотела ми е странен, не е моя, но в последния момент - такова.
Хубав ден ви желая!

# 704
Етти, другата седмица живи и здрави ще сме в Банско. Свиркай, ако и ти си там.

Общи условия

Активация на акаунт