Страдам ли от домашно насилие?

• 1 150
  • 31
  •   3
Отговори
# 15
Толкова нескопосана пързалка скоро не бях чела.
Студенти били, пък правописът на ниво 8 клас. Най - много
Като знам как завършват правописа е най-малкия проблем

# 16
  • София
Удивително,е че има желаещи да се включат в толкова нескопостна пързалка.
Ваканция.

# 17
Удивително,е че има желаещи да се включат в толкова нескопостна пързалка.
Ваканция.
По-скоро скука в жегите

# 18
Ами ти си виновната. Защо си направила дете с такъв човек? Първо правим деца и после се сещаме, че бащата е откачалка. Ами ти си го взела такъв! Хората рядко се променят. Сега си сърбай супата...

# 19
Направете си още едно и всичко ще се оправи, вярвай ми. Щом си решила да имаш дете от безработен алкохолик, единственото решение е второ дете да нямаш време да мислиш глупости

# 20
И аз съм чувал, че при второ дете ти олеква много. Но да те питам ходиш ли да купуваш ракия като свърши тази вкъщи? Ако не, не знам какво очакваш от горкия човек.

# 21
  • София
Страдаш от нарушение на главния мозък.

Жалко за детето.

# 22
Скоро очакваме темите : Гладна ли съм? Спи ли ми се? Студено ли ми е?

# 23
Авторке, не страдаш от домашно насилие, а от остра мозъчна недостатъчност.

# 24
На кого са нужни такива теми, с какво помагат? Абсурден казус с абсурдни отговори. Абсурден го ползвам за благозвучие.

# 25
Не мога да смогна да лайквам..
Остра мозъчна недостатъчност 🤣🤣🤣

Знам, че съществуват всякакви хора, но няма как нормалните да повярват, че една жена би търпяла такъв *** години наред, че и дете би му родила.
Не пързалка, ами атракцион 🤣🤣

# 26
Стига сте се бъзикали за второ и трето дете, щото с тоя акъл като нищо ще се навие. Айде тя е голям човек и си прави изборите в живота, но защо трябва и деца да се осакатяват и да растат в това токсично, отровно положение. Дано детето да не пострада психически за вбъдеще!

# 27
Скоро очакваме темите : Гладна ли съм? Спи ли ми се? Студено ли ми е?
В тези жеги по-достоверно ще е Горещо ли ми е или топло?

# 28
  • Далечният изток
Е, сега, що за въпрос? Страдаш ли... Ми ние от къде да знаем дали страдаш?! То е субективно чувство и само ти можеш да си отговориш страдаш ли от това положение или не.
Ако питаш това, което въпросният ти причинява, дали се вписва в критериите за домашно насилие, отговорът е Да.
Четѝ, информирай се и работѝ в посока отделяне от този човек, докато не те намерят и теб я в куфар, я в нещо друго.

# 29
  • София /Абсурдистан
Щом вече те е ошамарил, да, страдаш.

Общи условия

Активация на акаунт