ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 24 301
  • 381
  •   3
Отговори
# 360
Mисля, че макадамията струва около 4 евро за 100 грама.

Много харесахме маслините "Халкидики". За първи път купуваме от тях, досега все от "Каламата" (които понякога имат партиди с горчиви). "Халкидики" се оказаха разкошни - достатъчно меки, без да се разкашкват, вкусни, не много солени, костилките се отделят лесно. Пак ще купя.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 22:38 от Модератор Никол

# 361
Долче, как изглежда опаковката на маслините?

# 362
mariat, в цилиндрична прозрачна пластмасова кутия с капак, 450 грама. Вчера видях, че има и ХХЛ вариант при промоциите - 600 грама.

# 363
Подарявам.

# 364
Сагата с мини киселото мляко приключи при нас.😅 Киселото мляко са го наредили при седмичните промоции, а при сметаните 30% има само сметана.

# 365
Някой случайно да има чопъра от брошурата за следващата седмица? Чудя се дали става за разбиване на лед?

# 366
Не съм видяла кой точно е моделът на чопъра, но обикновено споменават в брошурата, ако е подходящ за разбиване на лед. Моделите им с 240-250 вата обикновено стават за лед.

# 367
Този е модела: Чопър
На снимката е пълен с лед, но не знам дали не е подвеждащо, защото в описанието нищо не пише.

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 23:00 от Cassy

# 368

Отврат са. Купихме и двата вида.
За едната опаковка се чудя дали да пиша през контактната форма - мирише на риба ужасно. Пене с домати и моцарела е уж (съставът не предполага наличие на риба).
1 евро и малко иначе е цената с намалението.

# 369
Този е модела: Чопър
На снимката е пълен с лед, но не знам дали не е подвеждащо, защото в описанието нищо не пише.
Не се вижда нищо, пише "Възникна грешка". Но трябва да може да натрошава лед, защото не вярвам чак толкова заблуждаваща снимка да му сложат.😀

# 370

Отврат са. Купихме и двата вида.
За едната опаковка се чудя дали да пиша през контактната форма - мирише на риба ужасно. Пене с домати и моцарела е уж (съставът не предполага наличие на риба).
1 евро и малко иначе е цената с намалението.
Нямам представа как са на вкус. Подарявам и не търся "жертва". Вкусове разни.

# 371
Гледам нагоре и Ребел май се беше оплакал. Те затова са ги намалили. Нещо не им е читаво.

# 372
Гледам нагоре и Ребел май се беше оплакал. Те затова са ги намалили. Нещо не им е читаво.
Ма те и кърпичките бяха намалени с -50% и са си супер. Не всичко намалени е боклук

# 373
Влизам да похваля тази лютивка. Взех вчера 1 от клошарската количка, хареса ми и днес взех и останалите 2. Не съм я виждала преди и не знам къде стои, ако е в ПА.
Скрит текст:

# 374
Дени, при седмичните промоции стоеше при нас. До някаква лютеница - ако не се лъжа, на същата марка.

Общи условия

Активация на акаунт