ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 33 254
  • 502
  •   2
Отговори
# 435
  • In transit
Последните три дни засичам кашони и в нашия филиал. Не ми се беше случвало от пролетта. Ама, като погледнах какво има, разбрах защо никой не ги купува... както каза Дени, не си заслужават дори за 2.55евро. От 10 продукта, може би 1 ставаше.

# 436
Много тежки ги правят напоследък, последното ми кашонче тежеше 11 кг заради пъпешите и нектарините, освен останалото. Иначе само от чесъна в него съм си избила парите Joy

Лютият сос и на мен ми липсва. Свършиха ми запасите и сега съм в издирване. Купих временно един от К., ама ми е слабичък.

# 437
Да, тук някой беше казал, че лютият сос от Кауфланд не е толкова лют като лидълския и изобщо не съм го и пробвала. Аз съм на последното шишенце, до половината е...🤨

# 438
Аз гледам и да е бюджетен, щото няма да му смогна, предвид колко изразходвам. Иначе в К. имаше и по-скъпи разновидности.

Сега се сетих, че имам по шкафовете уасаби паста от Лидл. С нея обаче трябва много пестеливо да се действа Joy

# 439
  • Sofia
Активирах купона за сладоледа  в двата акаунта. Важи още 6 дни.

# 440
# 441
Прасковите от брошурата са много вкусни и сочни, препоръчвам. И цената е идеална.

# 442
  • Пловдив
Темите се правят и поддържат от нас потребителите /когато спазваме добрия тон и т.н./.

Да направим обща тема Лидл+купони и ще я поддържаме като тази.
А следващата Лидл 202 да си е за онези, които не желаят да гледат купони и да ги коментират.

# 443
Да бе. Да направим и теми Лидл за похвала, Лидл за критика, нови продукти в Лидл, спрени продукти в Лидл и т.н. Защо е нужно това раздробяване.

# 444
  • Пловдив
В профила- използвай код-icecream
не става.

# 445
Беше до 22.07

# 446
  • Пловдив
Да бе. Да направим и теми Лидл за похвала, Лидл за критика, нови продукти в Лидл, спрени продукти в Лидл и т.н. Защо е нужно това раздробяване.
Ето че тук явно пречи на някои хора купоните в скрит текст. И аз не разбирам защо трябва да има друга тема за тях, като тази в 70% мненията се въртят точно около купоните.

# 447
Аз, лично, спрях да чета темата когато забраниха да споделяме купоните си тук...
Съответно предпочитам ако с тази тема е забранено да се качват, то поне да са в отделна тема, а не да се мешат в общата група с кодове за какво ли не.. Така, за да видя купони, трябва да прелиствам всякакви други кодове, които в дадения момент не ме вълнуват, просто е безсмислена загуба на време. От тогава спрях и да споделям купони, а понякога имам хубави, които защо да не използва някой, който ги иска?!

# 448
Аз, лично, спрях да чета темата когато забраниха да споделяме купоните си тук...
Съответно предпочитам ако с тази тема е забранено да се качват, то поне да са в отделна тема, а не да се мешат в общата група с кодове за какво ли не.. Така, за да видя купони, трябва да прелиствам всякакви други кодове, които в дадения момент не ме вълнуват, просто е безсмислена загуба на време. От тогава спрях и да споделям купони, а понякога имам хубави, които защо да не използва някой, който ги иска?!

Споделяйте Simple Smile

# 449
Да влезе администратор и да обясни защо информацията за Лидл трябва да се разпилее в няколко теми. То винаги ще има хора, на които нещо им пречи, но би трябвало да надделява здравият разум.

Общи условия

Активация на акаунт