ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 33 679
  • 512
  •   2
Отговори
# 480
  • Буркина Фасо
Нямам лупа на телефона, съжалявам.
Не мисля, че съм и длъжна.
Да вземат да си актуализират данните.
казвам го като предложение, а не като задължение.
има приложение "Лупа".

# 481
Кодът на ядките съвпадаше и служителката го провери, ако ходя тези дни до магазина ще пробвам пак.
Някой скоро питаше за хляб с квас. Днес взех един от витрината с черна хартиена лента на Делукс. Много е хубав, с дебела и добре изпечена горна и долна кора.

# 482
Кодът на ядките съвпадаше и служителката го провери, ако ходя тези дни до магазина ще пробвам пак.
Някой скоро питаше за хляб с квас. Днес взех един от витрината с черна хартиена лента на Делукс. Много е хубав, с дебела и добре изпечена горна и долна кора.
Случва се по няколко пъти на ден купоните да не отчитат при вярно взети продукти, код всичко съвпада. То примерно днес не мина купона за парксайд закуска, а всичко беше правилно взето и маркирано, направиха връщане, маркираха ги наново и тогава минаха с намаление. В друг ден с един сапун на сиен така, беше абсолютно същият, лично отидох до регала да сравня кода, пробвахме на нова сметка само сапуна и пак не стана, а купонът си седеше. Няма обяснение защо или причина. И ние така пробваме на друга каса, на каса със служител, анулиране Лидл плюс, пак го маркираме и понякога продължава да не отчита купона. Няма какво да се направи освен да се пробва друг ден или нещо подобно.

# 483
  • Бургас
Моля за мнение за ръчната парочистачка от следващата седмица. Става ли за чистене на фурни, котлони, баня. 250 млне е само контейнерът и сигурно това ще е основният недостатък.

# 484
Понеже споменяхте по-рано боксерки, и боксерки дамски не видях. Имаше само бикини, прашки, сутиени.
Аз ходих вчера и също първо помислих, че ги няма, даже няколко пъти обиколих и вече щях да си ходя, когато случайно ги намерих.Sweat Smile
Не ми изглеждат много качествени, но все пак взех, вероятно подтикната и от психологическия фактор, че от светлите имаше само по един брой от размер, не знам дали са ги изкупили или просто така по малко зареждат. Ако имаше повече определено по-дълго щях да обмислям, та може и стратегия да им е...Simple Smile

Между другото грижат се за самочувствието на клиентите - понеже имам излишни килца, отидох за размер XL, пък то по техните етикети се оказа, че съм за M. Вече пробвах и са точни, така че внимателно избирайте.BlushJoyJoy

# 485
Огледах добре при нас и не видях. Нямаше да купувам, просто исках да видя как изглеждат.🙂

# 486
Dolce, ми то и аз уж само щях да гледам и нямаше да купувам...Sweat Smile Според мен не приличат много на боксерки или поне според моите представи не отговарят, прекалено изрязани са. Ако не пишеше боксерки щях да помисля, че са си обикновени бикини. Освен пък да съм взела друго и да не съм разбрала.JoyJoyJoy

# 487
Може да са сгрешили етикета😉, случвало ми се е, но за детски тениски. Хубаво е, че са памучни. Иначе и аз им харесвам номерацията, че се намъквам и в XS за някои неща (иначе съм между S и M).

# 488
Подарявам

# 489
Ох, този купон за -30% закуска Parkside ми е много странен, само по 1 от всяка група продукти ли може да се вземе, някой успя ли да го ползва? И защо Parkside са я кръстили закуската, докато къртиш и шлайфаш с техните инструменти ли се предполага, че ще я ядеш? Един вид бърз обяд за майстори.. Grinning

А най-интересното е съотношението:
-  хляб с тегло около 500-700гр
- опаковка бекон/филе/шунка 100гр...Satisfied JoyJoy

Но пък студения чай е 1,5 литра, така че все пак явно са мислили как да се преглътне хляба, като свърши салама.Joy

Аз пък сега разбирам, че е 1.5 литра. Взех 0.5 и се чудя защо не ми се активира отсъпката и затова влязох в темата да пиша. Сега гледам пак приложението, никъде не пише размера на бутилката. На нормалните купони винаги пише размерът на опаковката. От голямото ми спестяване и 10 минути кьорене в телефона...

# 490
  • Козлодуй
И аз така взех малък чай и не ми се отрази отстъпка и съм много разочарована защото никъде не пише колко голям е чая

# 491
Подарявам
Скрит текст:
Скрит текст:

# 492
Търся купон за сметанки за кафе, единични дози, не каничка.

# 493
  • София
Имам с 15% отстъпка.

# 494
Имам с 15% отстъпка.
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт