ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 34 730
  • 532
  •   7
Отговори
# 495
След малко ще пътувам до Лидл, ако някои няма да си ползва купона за сладолед за 0.01€ да пише.
Според мен тук е по-удобно да се разменят купони, другата тема търсят и предлагат само купони за Букинг и други които мен не ме интересуват.

# 496
Огледах добре при нас и не видях. Нямаше да купувам, просто исках да видя как изглеждат.🙂
Вчера минах пак през магазина и специално сравнявах етикетите, а чак сега се сетих че просто мога да погледна и в бележката ми какво пише...Sweat Smile
И да, боксерките съм взела, няма грешка. Обаче наистина на вид, както вече писах, не са много като боксерки, то и по пришития етикет се водят "hipster briefs". Ако си ги видяла е лесно да ги пропуснеш, за мен са си почти еднакви с бикините.

Иначе за инфо вчера бяха вече изкупени, само 1-2 комплекта черни имаше, може при вас още първия ден да са се изчерпали ако си отишла като мен чак след работа.

Ето ги как изглеждат:
Скрит текст:

# 497
Търся код за пелени,благодаря.

# 498
Ако някой го иска да пише

# 499
  • София
Наскоро някой питаше (може би dolce miele) дали се наслагват купон и намаление от брошура. Дали пробвахте? Имам купон за белените тиквени семки, а те са намалени по брошура с Лидл+. Чудя се дали ще хване повече от едно намаление?

# 500
Аз днес успях да взема кашу, хвана купона от първия път.

# 501
  • Бургас
Наскоро някой питаше (може би dolce miele) дали се наслагват купон и намаление от брошура. Дали пробвахте? Имам купон за белените тиквени семки, а те са намалени по брошура с Лидл+. Чудя се дали ще хване повече от едно намаление?
Аз съвсем изключих, че са намалени по брошура и бях готова да има пиша с питането защо купонът ми не е отразен... Усетих се в последния момент, така че отговорът на въпроса ти е, не, не се наслагват и се прилага този, който е с по-голямо намаление. Мисля, че го пишеше това някъде из условията на купоните дори Simple Smile

# 502
  • София
Да, току-що купих семки и купонът ми остана. Отрази се намалението от брошурата. Те бяха еднакви. 😃

Иначе си бях набелязала някакви други ядки от брошурата, а на място етикетите бяха на редовна цена. Не рискувах.

# 503
  • Sofia
Днес е Лидъл  в Студентски град не открих "Денталукс" водата за уста, т.е нямаше нито един от видовете на марката. Често съм взимала от лилавата, защо за нас е най добрата  от тази марка. Имаше само от Листерин" водите, временно ли няма ? , скоро не съм купувала и те бяха в ПА.

# 504
Aз да питам дали сменят опаковката на малките пасти за зъби с лидълска марка? Най-малките като грамаж имам предвид, не са чак мини формат. Ко кратно ме интересува тази, на която пише "For healthy gums". Преди беше синя или зелена опаковката, а сега е бяха и само малка част от нея е цветна - това същата паста за зъби ли е?

# 505
  • София
Аз съвсем изключих, че са намалени по брошура и бях готова да има пиша с питането защо купонът ми не е отразен... Усетих се в последния момент, така че отговорът на въпроса ти е, не, не се наслагват и се прилага този, който е с по-голямо намаление. Мисля, че го пишеше това някъде из условията на купоните дори Simple Smile
Отново правя актуализация. Въпросните тиквени семки са намалени с Лидл+. Купонът също е свързан с Лидл+. Затова системата е избрала само едното намаление. Обаче взех и сурови бадеми, които бяха намалени в брошурата за всички. В касовата бележка излиза направо намалената цена, а не редовната и под нея промоционалната отстъпка. На тези пакети купонът е хванал и се е получило двойно намаление.

Ето:

# 506
allllimei, да, това са боксерките. И моите, купувани отдавна, са същите.

# 507

Днес Ви писах за този купон, но не разбрах, дали е бил даден.

Благодаря на съфорумките за купоните за сладолед. Успях да взема 3 броя за 3-те малки "изеднички" Simple Smile Ще получат наградка за нещо свършено Simple Smile

# 508

Днес Ви писах за този купон, но не разбрах, дали е бил даден.

Благодаря на съфорумките за купоните за сладолед. Успях да взема 3 броя за 3-те малки "изеднички" Simple Smile Ще получат наградка за нещо свършено Simple Smile

Да,изпратих го на Дани 82.Ако съфорумката се откаже ще  ви пиша.

# 509
allllimei, да, това са боксерките. И моите, купувани отдавна, са същите.
Видях ги тези "боксерки", но бяха поставени точно под етиката "Бикини".😅 Под етикета "Боксерки" имаше разопаковани най-отгоре, пак като бикини изглеждаха.

Общи условия

Активация на акаунт