ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 44 106
  • 672
  •   10
Отговори
# 540
Темата стана за моралните граници и щедростта като добродетел...
Хайде да се върнем към лидълските продукти, а?
Крайно не ме вълнува кой и как ползва купоните. Не ползвам приложението и си купувам стоките на редовни цени.

# 541
Защото, доколкото разбрах от служител, им отпускат някакво количество на база регистрираните в Лидл+, които са посочили даден магазин за "свой" и се изкривява статистиката и се изчерпват нещата, като се ползват по няколко купона, които би трябвало от друг филиал да се вземат. И много често свършват преди срока на купоните наличните. Може би ненавсякъде е така, но в магазина, в който аз ходя и ми е най-удобен, определено има проблем в това отношение.

# 542
  • Буркина Фасо
много се впрягате. обикновено не търся купони,  а предлагам.
най ме кефи купона за 1 ст. и да бия 120 км за да го използвам. Grinning

# 543
Далеч съм от мисълта, че съобразяват количествата от дадена стока за съответен филиал, само защото има купон за нея.🙂

# 544
Далеч съм от мисълта, че съобразяват количествата от дадена стока за съответен филиал, само защото има купон за нея.🙂
Да, няма нищо общо

# 545
  • София
Айварът Родна стряха от новата брошура ли беше похваленият в темата?

# 546
Темата стана за моралните граници и щедростта като добродетел...
Хайде да се върнем към лидълските продукти, а?
Крайно не ме вълнува кой и как ползва купоните. Не ползвам приложението и си купувам стоките на редовни цени.
Темата е пряко свързана с Лидл, не гравитира само около нечии лични интереси. Нормално е за всеки форум/разговор, в който участват множество хора, да се появяват мнения и да се обсъждат и въпроси, които лично теб не те вълнуват или точно ти не ползваш.

Вероятно ще те учуди и това, че много от нас също не ги вълнува ти дали на редовни цени пазаруваш и дали ползваш приложението, но е форум и щом искаш можеш свободно да го споделиш. Simple Smile

# 547
  • София
Да.

# 548
Здравейте! Някой може ли да каже отзиви за ръчната парочистачка?

# 549
  • Пловдив
 Имам купон за -15%, но на фрешона.

# 550
По-скоро на база продажби се правят някакви статистики и заявки.
В Младост 2 вечно няма нищо от брошурата.
В долния магазин направо по шосето на метрото пък е обратното вечно има изостанали неща от предни брошури.

# 551
Ако е липсвал сладоледът в конкретния филиал, грешката си е изцяло на Лидл.
Разбира се неприятно е да ти кажат, че хора са купували по няколко, когато за теб и един не е останал, но всъщност е все едно дали един човек ще ползва 5 купона или 5 човека ще дойдат лично с картите си. А и все пак някой си харесват и си купуват този сладолед и просто така, все пак не е продукт произведен и зареден специално за купона.
Служителката просто е дала бърз и лесен отговор, който може и да е далеч от истината. Всички знаем, че често пускат "въдица" и нарочно зареждат по малко, като веднага след промоцията рафтовете пак са пълни с липсващия преди това продукт.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 13:10 от alllllimei

# 552
Всъщност съм споменавала, че мъжът ми е регионален и не зареждат по-малко с “цел”. Поръчките (освен на зеленчуци и месо) се правят автоматично на база статистика за даден магазин. Ако управителя вижда, че даден продукт свършва, може ако има в наличност в двата централни склада (Равно поле и Кабиле) да поръча допълнително.

# 553
Всъщност съм споменавала, че мъжът ми е регионален и не зареждат по-малко с “цел”. Поръчките (освен на зеленчуци и месо) се правят автоматично на база статистика за даден магазин. Ако управителя вижда, че даден продукт свършва, може ако има в наличност в двата централни склада (Равно поле и Кабиле) да поръча допълнително.
Със сиг е така,но всичко става на база продажби,а не на база кой избрал дадения филиал като "свой" в Лидл плюс.В нашия град например има 2 магазина,аз съм избрала единия,но много често посещавам и другия ...Да не говорим,че пък през лятото статистиката на база "свой " магазин ще е още по-неадекватна заради много пътувания.

# 554
  • Пловдив
Подарявам
Скрит текст:

2

Общи условия

Активация на акаунт