ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 44 226
  • 673
  •   4
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
вероятно и обратното го има - цената на по-скъп продукт залепена на евтин. Grinning
аз предварително отделям тези с оранжев или зелен етикет на едно място на лентата  и казвам на каса, че са намалени.  да правят корекции. след каса - проверка на  кас.бележка.

Лентата ми този месец има само 2 купона за достигане. 😯
няколко поста над твоя го коментирахме.

# 661
  • Пловдив
Скрит текст:

# 662
Панагюрската луканка на Родна стряха 2бр, които са на промоция за 3,35 Е., хубава ли е?

# 663
Много добре разбирам момичетата,които изказаха мнения като работещи в магазините,защото в момента имат и още нещо,което ги товари-работят в намален състав!
Имам позната,която ми сподели как масово "дърпат" работна ръка към морето и така се налага да се справят със същото натоварване,но по-малък брой персонал,а изискванията и динамиката си вървят и няма толеранс.

# 664
Много добре разбирам момичетата,които изказаха мнения като работещи в магазините,защото в момента имат и още нещо,което ги товари-работят в намален състав!
Имам позната,която ми сподели как масово "дърпат" работна ръка към морето и така се налага да се справят със същото натоварване по-малък брой персонал,а изискванията и динамиката си вървят и няма толеранс.
Гони се и продуктивност, тоест спрямо оборота се определят работните часове, които може да си позволи обекта и т.н. като цяло в моя магазин си се държим нормално с клиентите, винаги се опитваме да намерим продуктите, които търсят, ако някой нещо е объркал, прави се сторно и тн
Ако има грешка в етикета или нещо е подредено неправилно, винаги връщаме разликата. Въпросът е, че това е изключително динамична среда.

# 665
Лудницата в магазините е тотална. В нашите има по няколко нови служители(младежи), които само нареждат, за съдействие тип “кое къде е “ не могат да се включат и ги чувам, че доста си помрънкват.

# 666
  • София
Лентата ще е валидна само 15 дни. Явно я махат. Аз се чудих защо ми свършва на 40 евро само.
Моята има 40 и 80 евро, явно пазарувам повече. Grinning Пише, че след 16-ти предстои нещо ново и още по-вълнуващо. Joy
моята лента е  30 и 60
Скрит текст:

# 667
Един такъв младеж на каса- новобранец- при покупка на 1 торба лимони на килограм,  започна да ги брои. Питам го защо ги брои и той ми вика "те са на бройка". На бройка му казвам е лайма,  а това са лимони. Той ми вика "Така ли?" 😆😃

# 668
Лудницата в магазините е тотална. В нашите има по няколко нови служители(младежи), които само нареждат, за съдействие тип “кое къде е “ не могат да се включат и ги чувам, че доста си помрънкват.
Да, лятото има практиканти под 18г, но като цяло повечето работят, просто е нормално в началото да не знаят кое къде е , особено нещата, които не са в постоянния асортимент, то даже и постоянният персонал няма как да знаем като всичко се размества постоянно🤣 затова и питаме

# 669
Лентата ще е валидна само 15 дни. Явно я махат. Аз се чудих защо ми свършва на 40 евро само.
Благодаря, че сподели. Не бях забелязала и се чудих защо е за по-малко пари.

# 670
Да променим малко темата. Не знам дали за всички пакетирани ядки важи. Новите опаковки имат един недостатък не виждаш съдържанието вътре. За мен е минус и избягвам да купувам котка в чувал. Не знам какви са доводите да се затворят от слънчева светлина но ще берем ядове в бъдеще. Само да не почне някой да ми обясня какво е срок на годност. Виждал съм и доста заминали стоки в срок на годност и ... не отивам да пазарувам за да проверявам пристотии по списък: годни ли са стоките, мина ли купона отчетоха ли ми се намаленията и т.н. и т.н.

# 671
Да, едва ли е случайна тази промяна на опаковките. Така затворени не можеш също да видиш дребни или едри са ядките, дали не са прегорели или пък в миксовете дали за високата цена не преобладават фъстъци и стафиди за сметка на кашу, баеми и лешници например.

# 672
Панагюрската луканка на Родна стряха 2бр, които са на промоция за 3,35 Е., хубава ли е?
Дааа, сега си направих сандвичи, беше си вкусна 🤣 замина половината

# 673
На кои ядки са сменили опаковката? Аз само бадеми и орехи съм взимала, но те са си в непрозрачни опаковки.
Дали и на сушените плодове ще сменят опаковките и за това да липсват? При нас вече няма нито сини сливи, нито джъмбо стафиди, нито фурми. Нищо! Въпреки че, преди време изчезнаха червените боровинки и повече не ги върнаха.

За протокола лентата ми е за 60 и 120€, а изобщо не пазарувам последните два месеца.
Сега и "нашия" клон е в ремонт и съвсем спрях.

Общи условия

Активация на акаунт