ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 44 431
  • 675
  •   7
Отговори
# 645
Именно. Ако си следят работния процес, а не клюките в слушалката, ще забелязват много повече. Така не забелязват също, че кюфтетата са в плик, а не в кутия, та и това трябва да им се каже (това не в Л).
Ами всъщност слушалките са изключително нужни особено когато има практиканти или нови колеги, които задават въпроси, има казуси с клиенти или се питаме дали имаме опашки и дали трябва каса, защото например в моя филиал изобщо не си виждаме взаимно касите, защото са разделени от касите на самообслужване. Така че не се използват за клюки, не се тревожете. 😉😉

# 646
При вас е така, при нас е иначе.
Редовно на висок тон се коментира каква баница ще се върти или с какъв доместос ще се мие банята…И че оная много работела, другата се скатавала.

# 647
При вас е така, при нас е иначе.
Редовно на висок тон се коментира каква баница ще се върти или с какъв доместос ще се мие банята…И че оная много работела, другата се скатавала.
Махленските разговори са друго и аз не ги понасям, но като цяло работата на каса в един момент започва да става по инерция, все пак това  са 8ч. И се натрупва и умора. Никой не прави грешки с идеята да ощети клиента, в крайна сметка затова всеки има касова бележка и на мен ми се е случвало колежка да ми маркира нещо грешно. Има 728282 кода и артикули, повечето от тях са почти неразличими, в много случаи дори клиентът не знае какво си е взел особено хлябовете като са нарязани ... Има някои, които нямат различаване.

# 648
Между другото, роклите от рипсена материя много ми харесват. Не знам кой номер да си оставя.😅 По-големият номер на моите 160 см никакво миди не е, ами си е почти дълга рокля. Трябва обаче да прихващам малко от ширината горе до мишниците (предполагам, че при носене материята се отпуска?🤔). По-малкият номер рокля ми седи приятно прилепнала, обаче пък като дължина е по-скоро 7/8 (пак не миди на моя ръст😅). Странно, защото като ги сравнявах, двата номера изглеждаха еднакви на дължина и разликата беше само в ширината...🤔

# 649
Защо да е странно. По-тясната я опъваш и дължината се вдига. А широката увисва и стои по-дълга.

# 650
Странно е, защото не я опъвам чак толкова, та да се скъси съществено. Бих казала, че и двете не ги опъвам - просто едната стои по-свободно, но и двете имат мегдан за разтягане (аз затова предполагам, че материята ще се разтяга при носене и се чудя коя да си оставя - или пък и двете, защото и двете ми харесва как стоят, особено ако прихвана в горната част по-голямата, по-малката и горе е супер).😁
Ако някой друг си е купил от роклите и знае как се държат след носене, ще се радвам да сподели дали много се отпускат.🙂

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 01:40 от dolce miele

# 651
Лентата ще е валидна само 15 дни. Явно я махат. Аз се чудих защо ми свършва на 40 евро само.

# 652
Долче, аз бих взела тази, която ми е по мярка. Щом на едната ще ти се налагат корекции не е твоята. Blush

# 653
  • In transit
Лентата ще е валидна само 15 дни. Явно я махат. Аз се чудих защо ми свършва на 40 евро само.
Моята има 40 и 80 евро, явно пазарувам повече. Grinning Пише, че след 16-ти предстои нещо ново и още по-вълнуващо. Joy

# 654
  • Буркина Фасо
в Б залепват QR код  в/у баркода на продукта когато е намален. така няма начин да се маркира баркод на редовна цена. върши работа и не знам защо и другите магазини не го правят.

# 655
  • София
в Б залепват QR код  в/у баркода на продукта когато е намален. така няма начин да се маркира баркод на редовна цена. върши работа и не знам защо и другите магазини не го правят.
На Била и в другите магазини баркодовете са малки и се покриват с лепенките. На Лидл повечето стоки са с баркод, който минава през цялата опаковка.

# 656
Скрит текст:
На някои може и да е така, но на други ги виждам как ги поглеждат, минават ги през скенера и после натискат бутон.

За мен го правят, ако мине номера и не видиш, че не е приложено намалениета..Много пъти съм ги гледала и като не мине, викат -А то не го е хванало бутончето... А пък аз знам, че ако се маркира минава направо с намалението.
Преди доста често ги връщах, все нещо не им беше минало...
И според вас персоналът какво го интересува дали ще ,,излъже" клиента както вие твърдите? Мислите ли,че докато с емаркират нещата и едновременно се следят опашки и тн може да се види стикер, който е някъде залепен по опаковката. Просто предупреждавайте и толкова🤷🏽‍♀️

Това може да е изказване само на човек, който наистина знае какво напрежение е да работиш в тази среда и какви изисквания има магазина към персонала си.
Освен това всички тези, които мислите, че имаме някаква сметка или полза да лъжем клиентите, на малкото мониторче, което е пред очите Ви, можете сами да проверявате дали намалението е минало или не. За разлика от Кауфланд, където се вижда чак накрая, при нас всеки минус е веднага след намаления продукт. Наистина не е лесно да се следи цялата обстановка около касите, да се гони скорост на касите (да, и това ни задължават да правим) и да се следи всеки продукт с или без стикер е. Бъдете малко по-толерантни и към нас.

# 657
  • Буркина Фасо
лепенките може да се направят и по-дълги да бъдат.  а пък и ако закриеш една част от баркода надали ще се прочете правилно от четеца.
в Л и К лепат оранжеви/зелени етикети навсякъде само не и в/у баркода. понякога са лепнати в/у наименованието на продукта и не знаеш какво купуваш.  виждал съм оранжев етикет на който пишеше някакви кюфтета че са намалени, а съдържанието беше  подкова суджук .

# 658
лепенките може да се направят и по-дълги да бъдат.  а пък и ако закриеш една част от баркода надали ще се прочете правилно от четеца.
в Л и К лепат оранжеви/зелени етикети навсякъде само не и в/у баркода. понякога са лепнати в/у наименованието на продукта и не знаеш какво купуваш.  виждал съм оранжев етикет на който пишеше някакви кюфтета че са намалени, а съдържанието беше  подкова суджук .

Е, подкова суджук на цената на намалени кюфтета си е добре.

# 659
  • София
Лентата ми този месец има само 2 купона за достигане. 😯

Общи условия

Активация на акаунт