ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 40 729
  • 616
  •   11
Отговори
# 600
  • София
Шипковия мармалад на Родна стряха, хубав ли е?

На вкус у нас много се харесва.

# 601
  • София
Привет, някъде да знаете да има изостанали бройки от фритюрника преди две седмици от 25 евро? За София (по възможност център) се интересувам.

# 602
# 603
В събота от 12 ч до 13 ч ще има купон за сладолед минус 25%.

# 604
Добро утро Hug
Може ли да ме насочите към млечни продукти в Lidl, извяра, коридж сирене, които са с минимално или без съдържание на сол?

Има ли такива?

Майка ми следва определено хранене заради проблеми с черния дроб и сега и търся подходящи безсолни продукти, които в същото време да са източник на протеин.

# 605
Кажи речи всички кваркове и извари. Може би само изварата в мека опаковка на родна стряха е с 1г сол в 100г продукт. Но най-добре е да си гледате етикетите и да си преценявате.

# 606
Ех,пак липсва ориза от 2 кг....

# 607
Добро утро Hug
Може ли да ме насочите към млечни продукти в Lidl, извяра, коридж сирене, които са с минимално или без съдържание на сол?

Има ли такива?

Майка ми следва определено хранене заради проблеми с черния дроб и сега и търся подходящи безсолни продукти, които в същото време да са източник на протеин.

Скир може да вземате.

# 608
Има специална брошура "С по-малко сол и захар". Погледнете я, може да ви хареса нещо.
Намира се в секция "Брошури" в Лидл плюс.

# 609
Снощи на Менделеев се случи нещо подобно. Едно момченце, стажант стана на луда калинка да обикаля каси, въпреки че са малко. Аз с бебешка количка, други хора с пазарни, едвам се минава, дойде и друга майка с тротинетка и бебе.. беше голям цирк, накрая управителя видя за какво става въпрос и отвори нормална каса.
Любимото ми е, когато помагам на някоя каса и започнат да се провикват като на пазара, че искат помощ все едно аз не виждам, че свети червено, но няма как да съм едновременно на 5каси. Или като не ме изчакат и започнат да махат и слагат половината продукти на везната и тя тотално забие и тогава се налага да се рестартира касата. 😭

# 610
В новата брошура има спални комплекти 100% памук санфор и ранфорс. Пускани ли са преди? Цената за 150/200 е 13.80€ и ми се вижда ниска. Къде е уловката?

# 611
  • Стара Загора
Да, пускали са ги миналата година, от тогава имаме тези с лимоните и сините заврънтулки, но скоро за първи път ги сложих. Според мен са си нормални.

# 612
Да споделя за дините ...как се изложих ....купона ми бил за дини с малко семки ....а аз чакам да намали тези от 0.29 .
В магазина имаше много кашончета,но нито едно не ми хареса ...имаше нагнили банани и домат ...никой не ги заглежда даже .

# 613
За тази седмица ли са спалните комплекти

# 614
  • София
Предлагат ли кедрови ядки в лидл?
За песто ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт