Изпитани сайтове за парфюми - Юли 2026

• 17 797
  • 149
  •   2
Отговори
# 135
За този сайт, нямаше ли някакъв постоянен код за 10/11% отстъпка? Бат Свет, нещо такова ми се върти. Може ли да ми припомните.
Благодаря!

# 136
  • София
batmarto, но не си спомням колко % отстъпка дава.

# 137
  • София
Lale_Lili , сега няма, имало е миналата година август кодове за 10 % за август и септември.  Това би трябвало да е изтекло, но още работи в https://perfume-bg.eu

# 138
Знаете ли къде се намират Chanel-и на най-добри цени? В България изглеждат супер скъпи, в сравнение с flaconi.de например. Искам да си взема един Allure Homme Edition Blanche, а не ми се дават много пари Grinning

# 139
Знаете ли къде се намират Chanel-и на най-добри цени? В България изглеждат супер скъпи, в сравнение с flaconi.de например. Искам да си взема един Allure Homme Edition Blanche, а не ми се дават много пари Grinning
Отговорихте си на въпроса. Във флакони са на добра цена, а от време на време ги хваща и код за намаление. Ако не там, търсете в други немски сайтове, на Дъглас например. В нашите сайтове цените са безумни.

# 140
Благодаря ви, Magicjo и Vesika! БатМарто дава 7% отстъпка в момента. Другата промоция не ме устройва, защото харесах само 1 парфюм, но пък хубавото е, че не ми е спешен. Ще изчакам да пуснат отново 10% за 1 парфюм. Тъкмо ще се зарадвам за рождения ми ден. ❤️

# 141
Нещо подходящо за лятото (по пирамида, не познавам аромата), на цена-подарък - Memo Zante, 92.50 евро, а даже не е тестер.
https://www.parfimo.bg/memo-paris-zante-parfumna-voda-75-ml_z1247719/

# 142
# 143
Здравейте! Поръчвал ли е някой от този сайт
https://kasy.bg/bg/content/4-za-nas ?Има някой неща които ми харесват,но се чудя ..

# 144
Lale_Lili, пуснали са 10%, но за над 80 евро.  Не знам върши ли ти работа.

# 145
О, да!!! Много благодаря! Това което съм харесала отговаря на условието. Дано да е още налично. Сега ще проверя.
Мерси!! 💐

# 146
Отговорихте си на въпроса. Във флакони са на добра цена, а от време на време ги хваща и код за намаление. Ако не там, търсете в други немски сайтове, на Дъглас например. В нашите сайтове цените са безумни.

Аз пък не ги намирам за безумни, защото са абсолютно същите като в официалния сайт. Ако вече по другите магазини правят индивидуални намаление е друго.

# 147
  • Шоплука
Здравейте - сигурно е коментирано по темите, но не намерих ....
За тези, които са поръчвали от Парфюм - Parfum.bg - парфюми без опаковка - как процедирате ако не харесате това, което получавате?
Имали ли сте проблеми с неговото връщане?

# 148

Аз пък не ги намирам за безумни, защото са абсолютно същите като в официалния сайт. Ако вече по другите магазини правят индивидуални намаление е друго.
Това, че са абсолютно същите, не ги прави по-малко безумни. Тази тема е за хора, които предпочитат да не плащат retail цени, ако е възможно.

За тези, които са поръчвали от Парфюм - Parfum.bg - парфюми без опаковка - как процедирате ако не харесате това, което получавате?
Аз така върнах едно Mefisto Gentiluomo, което беше от "категория използван еднократно" (или нещо от сорта). Просто им казах, че съм решил, че не го искам вече, което беше истината, платих си доставката към тях, попълних някакъв формуляр за връщане и ми възстановиха сумата без никакви проблеми.

# 149

Не съм сигурна какво значи "не харесвате" - чисто като аромат или има дефект, тече примерно и т.н.? Ако е първото - поръчвала съм само нови парфюми без опаковка, тоест никога не са били пръскани. В този случай няма вариант да им го върна в търговски вид. Аз лично не купувам парфюми насляпо, но и да купувах (както на практика се случва винаги с грижа за кожата, понякога и с грим) - не връщам и не преговарям за връщане, мой проблем си е как ще се отърва от продукта. Не само защото няма закон, на който да се опрем, за да настояваме да го върнем, но и просто е в разрез с това, което намирам за редно и етично.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 22:03 от Ironfeather

Общи условия

Активация на акаунт