Изпитани сайтове за парфюми – юли, август и септември 2026

• 54 231
  • 417
  •   6
Отговори
# 390
Сега използват GLS …. Явно са бедна фирма и не могат да си позволят да използват услугите на DHL

# 391
Сега използват GLS …. Явно са бедна фирма и не могат да си позволят да използват услугите на DHL
GLS в България са точно с Интерлогистика Fearful пълен отврат. Поръчвам много от Сезан и мине се, не мине изпращат с тях. Обаде им се задължително по номера на товарителницата ще разберете дали те са местния партньор. Куриерът също така не се знае дали и кога ще дойде, има само едно посещение. Изобщо целият кеф да поръчаш от официален сайт на луксозна марка заминава.

# 392
# 393
Днес най-сетне си получих Нарцисото пюър муск бланк от Дъглас. Интересно е, че беше по-евтин в Дъглас отколкото в Нотино и то с намалението.

# 394
На мен също ми се случи миналата година да ми изчезне парфюм, поръчка от Flaconi. Куриер въобще не дойде, а го отчете като предаден. Куриер на Хермес. След доста имейли ми възстановиха цялата сума, макар че изрично бях поискала да ми изпратят парфюма, т.к. го бях поръчала с голямо намаление.
А съвсем пресен случай от вчера. Поръчвам от Flaconi с доставка до Paketshop, за по-сигурно. Поръчката ми включва два парфюма. Отварям кашончето, което не е с нарушена цялост, всичко си е ок с опаковката. И какво да видя - в пакета има само един парфюм. Другият въобще не са го изпратили. Сега почва пак писане, имейли, снимки и прочие...
А иначе имам и много успешни поръчки от същия сайт. Нооо, винаги има и по някоя неприятна изненада. 😂🤦🏼‍♀️😁
А какво е Paketshop ? И с каква  доставка поръчвате от чужбина ?

# 395
Здравейте отново, от известно време само летувах и не съм купувала близо два месеца нищо, сега реших да си купя Montale day dreams и изведнъж с учудване видях, че в сайта parfium.bg от който основно пазарувам заради хубавите цени той струва 130€ а в нотино нормалната му цена за същите мл е 82 € а сега дори е намален на 69 € . По принцип съм взимала и от Нотино и съм нямала сякаш проблем с автентичността, но сега ме загложди съмнение дали би могъл да е фалшиф с тази ниска цена, а и един от коментарите в Нотино ме стресна . Ще бъда благодарна на всяко мнение!

# 396
Скрит текст:
Здравейте отново, от известно време само летувах и не съм купувала близо два месеца нищо, сега реших да си купя Montale day dreams и изведнъж с учудване видях, че в сайта parfium.bg от който основно пазарувам заради хубавите цени той струва 130€ а в нотино нормалната му цена за същите мл е 82 € а сега дори е намален на 69 € . По принцип съм взимала и от Нотино и съм нямала сякаш проблем с автентичността, но сега ме загложди съмнение дали би могъл да е фалшиф с тази ниска цена, а и един от коментарите в Нотино ме стресна . Ще бъда благодарна на всяко мнение!

За всеки сайт има както положителни, така и отрицателни отзиви. Нотино е един от изпитаните сайтове, пазарувайте смело.

# 397
Имам десетки поръчки от Нотино. Никога не е имало какъвто и да било проблем с автентичността на парфюмите.

# 398
  • Pazardjik
В момента има ли актуални кодовете за Make up.bg ? Спомням си, че преди имаше, но не  ги помня. Благодаря предварително!

# 399
  • София
Аз пък ви съветвам да си го вземете от Дъглас. Имат промоция в момента. Аз имам негативен опит с Нотино и от там купувам само неща от типа на дрогерийна козметика, четки и пасти за зъби, коса и пр. консумативи.

# 400

Тук е още по-евтин с код и има безплатна доставка и 2 безплатни мостри - https://www.parfumi-shop.net/product/26558-montale-day-dreams-un … -parfjum-edp.html

# 401
  • Чукарландия

А какво е Paketshop ? И с каква  доставка поръчвате от чужбина ?

Paketshop се наричат малки магазинчета (т.нар. Киоск), където се изпращат поръчките и клиентите, заявили такава опция си ги получават оттам. Аз съм в чужбина. Нямам представа как се поръчва от Флакони до България.

# 402
Дами, привет в понеделник,
Значи, ако си поръчам например Tom Ford или Replica от Douglas и Brasty, ще получа едни и същи парфюми?
Поръчвала съм от Brasty козметика за коса, чувала съм добри мнения, но ми е странна тази разлика в цената. Доста осезаемо си е. И не само Brasty, а и други подобни. Виждам и, че сте го сложили сред доверените за ароматите, но наистина ли са истински?

# 403
Дами, привет в понеделник,
Значи, ако си поръчам например Tom Ford или Replica от Douglas и Brasty, ще получа едни и същи парфюми?
Поръчвала съм от Brasty козметика за коса, чувала съм добри мнения, но ми е странна тази разлика в цената. Доста осезаемо си е. И не само Brasty, а и други подобни. Виждам и, че сте го сложили сред доверените за ароматите, но наистина ли са истински?

Щом сайтът е попаднал на първа страница, значи е проверен многкратно. Все пак, за да сте спокойна и да нямате съмнения, поръчайте от сайта, който ви вдъхва най-голямо доверие. Ако имате възможност най-добре от сайта на марката.

# 404
Голяяяямото чакане се увенча с успех

……. Ииии никога повече от официалния сайт!

Общи условия

Активация на акаунт