Бижута и бижутерски къщи – 4

• 12 141
  • 235
  •   5
Отговори
# 195
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
имате ли впечатления от Aristo Варна?
Някой дали е купувал бижута от тях?

# 196
  • София
Влюбих се в тези колие и обеци Сваровски. Heart Забелязах ги онлайн, издирих къде ги има в София и днес отидох да ги видя. Те пък на живо се оказаха просто прелестни! Бонус е, че в момента са и намалени, та с една дума - сдобих се с подарък за предстоящия ми личен празник, макар и малко предсрочно. Heart Eyes

# 197
  • Шоплука
Много са красиви, София, със здраве да се ползват.

# 198
Ехххххх, че красота!! 🙈😍😍
Обичам Сваровски!
Честити да са ти! Прекрасни, прекрасни!

# 199
Тази вечер получих неочакван подарък, знам, че смятате детелините за “изтъркани” така да се каже, но аз не съм имала и съм много happy

С английско закопчаване, не на винт😍

# 200
  • BG-DE
Честито, много са красиви, със здраве да си ги носиш 😍

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 21:10 от Menerva

# 201
На мен повечето детелини не ми харесват въобще, но този тип оптика специално ми допада. Хубави са.

# 202
Аз ги обожавам, имам седефени на винт.
А като видях Ван Клийф какви розови са пуснали … Но нямам толкова пари за бижута и ще си остана с въздишките 😄
Макадамия, честити, със здраве и удоволствие да си ги носиш !

# 203
  • Шоплука
Макадамия - честити! Мен лично детелините ми харесват принципно, а тези са прекрасни!

Влюбих се в обеци със син топаз и диаманти

Старомодни ли са според вас?

# 204
За мен са класически, със значението на по-официални, за съответно място, съответно облекло, аксесоари. Много са красиви, наистина.

# 205
Старомодни не бих казала, според мен също са класически, но са задължаващи. На ежедневно облекло на мен такива бижута не ми харесват, изглеждат неадекватно и натруфено, а повечето от нас не обличат вечерна рокля всяка седмица. Все пак според мен зависи и от размера на обеците. Ако са много мънички, може и да го бъде.

# 206
Благодаря, момичета 🌷Малко големички ми идват, около 2 см е всяка детелинка, но са много удобни и прибрано стоят по ухото.
Сега ще си търся колие, има избор голям.
Намирате ли за уместно смесването на цветовете - на лявата ръка нося детелинка с диамантче , която никога не свалям.
Chuby, обеците не са старомодни, просто са малко задължаващи, но както Fire каза, ако са мънички-идеални са.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 20:20 от macadamia

# 207
Аз пък с нетърпение чакам тази гривна! Поръчана е от официалния сайт на Swarovski и беше намалена на 60 и няколко €.

Обеците на мен много ми харесват и не ги чувствам задължаващи, но аз се обличам по-елегантно. Представям си ги със сако, рокля, пуловер с поло деколте и разкроена пола. Много са женствени!

# 208
Аз пък с нетърпение чакам тази гривна! Поръчана е от официалния сайт на Swarovski и беше намалена на 60 и няколко €.

Обеците на мен много ми харесват и не ги чувствам задължаващи, но аз се обличам по-елегантно. Представям си ги със сако, рокля, пуловер с поло деколте и разкроена пола. Много са женствени!

Здравейте,
Може ли линк към Гривната.
Много е красива, и цената е страхотна Simple Smile

# 209
Macadamia, аз смесвам цветове, не се съобразявам.
Обеците на Chuby на мен са ми ретро.

Общи условия

Активация на акаунт