Пазаруване от Н&М - тема 73

• 6 246
  • 104
  •   3
Отговори
# 45
о, да😁 това изобщо не го коментирам 😁 нииищо общо наистина..писах им и очаквам включване утре

# 46
Няма значение, че нищо не пазите, пак ще може да го върнете и да ви върнат парите. На моя позната след 2 носения и се скъса панталона и веднага им писа, върнаха и парите, та в това, поне в това отношение са доста лоялни.

# 47
Аз се оплаквах от чаршафите и моите пристихнаха скъсани. Много адекватно се отнесоха и веднага ми казаха да ги върна. Казаха че няма да платя доставка за връщането. В магазин не може да се върне дефектна стока. Като цяло съм много доволна от customer service на ХМ. Колкото пъти съм писала за някакъв дефект, винаги са били отзивчиви.

# 48
Едит: Писаха ми мейл днес да си генерирам връщане от приложението и че няма да ми се начисли доставка. Щв ми възстановят сумата. Преди малко си заявих куриер на спиди от адрес, в приложенеито на спиди виждам сега, че утре ще дойде 🫠

Хич и не ми се ходи до магазин 😂 само да звъннат и да кажат да ги връщам, засилвам ги с двеста 😂 още едни чаршафи бях поръчала, те уж са здрави 😂

Последна редакция: ср, 08 юли 2026, 16:56 от Yasmina.B.

# 49
Момичета, тези дни се олях с поръчките, но предимно бельо, бански, детски дрешки и за мен тениски. Но вече и до Благоевград не ми дава опция за магазин. Не, че ще отида, разбира се, ама може ли да няма никъде свободен за поръчки?! Последно пусках и през нощта, и пак нямаше.

Вие скоро нацелвали ли сте до някой в София и по кое време?
Писна ми да плащам доставка, и без това съм + клиент с много точки.

Обаче днес ще им звъня за това описание на продуктите - нито интервал, нито нищо, цяло изречение е като една дума, то нищо не се разбира.

# 50
  • София
Аз дебна от 3 дни и никъде за София не дава до магазин. Вчера пуснах до еконтомат за да не изпусна едни кецове еспадрили за 8.99Е. В момента ми дава за West Mall.

# 51
В Пловдив също не ми дава до магазин.

# 52
Аз препоръчвам да се разходите и до магазин. Има много "находки" и на много ниски цени

# 53
Здравейте,момичета
Отдавна не бях връщала и до магазин не ми е проблем тк или иначе ходя често,но трябва да отида да принтирам някъде QR код ли?И на хартия явно не е ок трябва да лепящ лейбъл ли?

# 54
Преди няколко дена ходих да връщам, искаха ми само номер на поръчка, по-предния път искаха QR код от мейла. Явно всеки служител различно търси поръчките, както им е по-удобно.

# 55
Днес си взех пратки от магазина и ми се случи нещо, което за 6 години онлайн пазаруване не ми се беше случвало... в пратката имаше бонус панталон, чудно, че е дамски, но големичък доста-48 размер... връщам се аз в магазина за да ги уведомя и момичето ми вдига рамене и ме пита тя какво да го прави... за мене си бил да си го задържа🙄 то вярно, че тя с досада обслужва винаги, нищо, че май управител се води, но ега си нехайството от нейна страна, сега се чудя какво да правя с "подаръкът" си😄

# 56
Днес си взех пратки от магазина и ми се случи нещо, което за 6 години онлайн пазаруване не ми се беше случвало... в пратката имаше бонус панталон, чудно, че е дамски, но големичък доста-48 размер... връщам се аз в магазина за да ги уведомя и момичето ми вдига рамене и ме пита тя какво да го прави... за мене си бил да си го задържа🙄 то вярно, че тя с досада обслужва винаги, нищо, че май управител се води, но ега си нехайството от нейна страна, сега се чудя какво да правя с "подаръкът" си😄

Пишете на контактния център. Едва ли е подарък, вероятно са объркали поръчките. Някой ще си го чака.

Нищо не трябва да се принтира като връщате в магазина. На мен ми искаха номера на поръчката само.

Забелязах, че някои артикули са с по-голямо намаление. Много ме дразнят как се появяват номера от време на време.

# 57
На мен пък ми се случи много неприятно нещо в магазина в Пловдив,бях с детето на пазар и взех от техните чанти за пазаруване,тъй като трябваше да взема доста неща ,а в ръката е неудобно,някой от служителите е решил ,че щом им се е скъсала чантата ще я хване с телбод по цялата дължина,бях със спортен клин,който е от доста тънка материя,и ми е любим....простих се с него,телбода се закачи и клина навсякъде стана в дупки,естествено оплаках се на управителката,която само ме гледаше,мигаше и даже извинение не получих....преди да се оплача на нея,казах на друга служителка ,която с голяма досада ми отвърна "и аз какво да направя".И винаги са много намусени,млади хора,а едвам се движат,ако ги питаш нещо отговарят с голяма досада .

# 58
защото работят много, а за малко пари.. уж имат 4-часови смени, но все работят извънредно.. е, да де ама никой не им е виновен..те повечето са студенти и навярно ги устройва дори и с извънредния труд, ама верно винаги са начумерени 😂

# 59
Да, а и като гледам как оставят повечето хора пробните...много неблагодарна работа изглежда:/

Общи условия

Активация на акаунт