Преди години когато бяхме тинейджъри още се запознахме с едино момиче да кажем , че беше първата любов но ми изневери+ и други неща имаше и момента в който разбрах за изневярата прикачихме отношения и ме попита на чат защо ( скъсахме очи в очи и му казах , че знае защо) и му обясних и проблемите в "връзката" и всеки продължи по пътя си имаше огромен талант да пее и след това стана един от най-големите певци в България които пеят страхотно но всичките му песни за една любов и по песните знам за кой пее и на скоро имаше огромен концерт в София с страшно много хора и аз също бях там,но му се обадих ,но беше много сттрано на концерта си каза нещо от сорта тази песен е по действителен случай за една жена която не оцених и след концерта изгледах половината на едно интервю в което говореше за кариерата си и ми беше много сттрано да бъда на този концерт но му пожелавам всичко добро има огромен потенциал намерил си е ЛЮБОВТА в една изпълнителка която много харесвам като човек го уважавам и се радвам, че нещата приключиа мирно и кротко желая му успех и не съжалявам, че тогава прекъратих отношения с него за да изневериш значи не си обичал какво като после пишеш песни аз изневяра не прощавам ! Любопитни истории с изневяра които за завършили добре за потърпевшата жена на която е изневерено споделете ?