Отговори
# 540

Мнение: „Периодът #EşrefRüya представлява престижен етап в кариерата на Чаатай Улусой, когато той се фокусира върху артистичната зрялост и кинематографичната дълбочина, а не върху просто популярността, и извежда на преден план драматичната си сила.“

Съгласни ли сте?

# 541

Мнение: „Периодът #EşrefRüya представлява престижен етап в кариерата на Чаатай Улусой, когато той се фокусира върху артистичната зрялост и кинематографичната дълбочина, а не върху просто популярността, и извежда на преден план драматичната си сила.“

Съгласни ли сте?

Така е ! По добре не може да се изрази и напише. Благодаря за този цитат и мнение.

# 542

Никога няма да мога да надмогна EşSan през живота си, дори и да ги оставя, те няма да ме оставят 😓

# 543
Всеки има такива двойки в гледането си на сериали и аз ги имам 2-3 още не мога да ги преживея че бяха похабени едната е обща на мен и Феми дори. ;д Но като цяло понякога лошия край е запомнящ затова го говорим проекта поне това е мисълта като се пише такъв край..

# 544

Добро утро, момичета!

Не знам за вас, но аз започвам срядата с тази усмивка 😃

Баръш Кълъч получава наградата за най-добър международен актьор на 7-ия Международен филмов фестивал в Бейрут.

Как правят фестивали докато летят бомби над главите не знам, но поне са избрали готин човек за победител...💫🍾

Както Феми казва - чок, чок гюзел 😃😃

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 09:46 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт