Отговори
# 510

Архивииии АФК. Wink

# 511
Да допълня архивите на "Огледален свят" с няколко гифки:

# 512
Малиии на таз колко сме и сипвали навремето Боронкай мисля ,че беше...

Лека му пръст Метин Чекмез.

# 513
Малиии на таз колко сме и сипвали навремето Боронкай мисля ,че беше...

Скрит текст:
Лека му пръст Метин Чекмез.

Диди, аз не си спомням коя беше тази. Подсети ме.
Не знаех и че Метин Чекмез е починал.

# 514
Мисля ,че беше мениджърка на Чачо повреме на АФК много я хейтихме страшна история беше.
Да доста време стана Еми и майката на Сехер също която играеше някой друг ако си отишъл не се сещам.

# 515
Чачо имал ли е и друг мениджър? Защо съм останала с впечатлението, че мениджърът му винаги е бил Енгин Айканат.

# 516
Чачо е сменил поне два , три мениджъра преди Енгин Айканат. Той някъде по време на Меджезира зае тези функции и така до днес. Двамата са близки приятели като дупе и гащи дори мисля че може и в бизнеса му може да е замесен.

Селин Боронкай си разбираше определено от работата и направи много за кариерата му в началото. Тя е открила още Бест моделси сред актьорите. Разделиха се защото и тя се замеси в скандала с наркотиците по онова време. Сега не знам какво прави и къде е но доста пострада от това.  

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 01:41 от femmi2

# 517
Чачо е сменил поне два, три мениджъра преди Енгин Айканат. Той някъде по време на Меджезира зае тези функции и така до днес. Двамата са близки приятели като дупе и гащи дори мисля че може и в бизнеса му може да е замесен.

Селин Боронкай си разбираше определено от работата и направи много за кариерата му в началото. Тя е открила още Бест моделси сред актьорите. Разделиха се защото и тя се замеси в скандала с наркотиците по онова време. Сега не знам какво прави и къде е но доста пострада от това.  
Благодаря за уточнението, Феми. Не бях запозната с тези подробности.
Може и много близки да са Чачо и Енгин, но този мениджър не прави нищо, за да презентира труда на Чачо.

# 518
За Боронкай и аз знам но при Гайе май също беше или се лъжа щото по едно време всичко живо ходи при нея?
Беше агентка на Къво. Керем и Чаалар също бяха при Гайе.

# 519
Добро утро във Вторник. Nature Sunny Слънчев и успешен ден ви желая.

АУРА ТЕК - Вайб ЕшСан🤩🥰🔥🔥🔥❤️‍🔥💞🖤⚡⚡⚡❤️‍🩹❤️‍🩹 Сезон 2 ЕП 14 в началото след като излезе от затвора. Срещата им в парка. И двамата сърцето и тялото ги водиха там. 💞💘 Hearts 🤍

Творчество с екранните партньорки досега  

# 520
Здравейте, дами!

Горещо кафе, за да се заредим с енергия и да посрещнем новия ден с прекрасно настроение и море от позитивизъм.
Да изпълним деня си с вдъхновение, лекота и ярки цветове.
Феми, с колажа на екранните партньорки на нашия красавец ти за пореден ден открехна завесата на спомените.
Започвам с моите фаворити и снимки, които подреждам на първите места:

"Човек е създаден, за да се радва, а светът е пълен с неща, които носят радост..."

Не позволявайте на никого да нарушава хармонията вътре във вас!
Щастлив да е денят ви!

# 521

НОВО - СТАРО от сета на Ешрефа. Не може да се оплачем от снимките с феновете. Винаги внимателен и дори уморен се снима. Това е част от Обичта и славата.

# 522
#Terzi 👌 #çağatayulusoy

Списък с най-популярните турски сериали в Netflix, откакто се съставя статистика (от 2023 г., така че „Защитникът“ не е включен) по брой гледания за всички сезони взети заедно:

1. „Шивачът“ 🥳
2. „Друг живот“
3. „Благодаря ти, следващият“
4. „Полетът на птицата“
5. „От кого бягахме, майко?“
6. „Шахмаран“

# 523
Привет!🤍

Ново с Гьоркем

Благодаря и за споделеното!

# 524
Феновете продължават да се впечатляват от поразителната прилика между Чачо и Чаан.
Чаан наистина много прилича на Чачо - излъчване, чар, перфекционизъм и стил на игра.
Браво на младежа! Представя се блестящо в "Само на 17".
Цитат
Никога не съм си мислила, че ще бъда толкова впечатлена от дадена редакция, легендарна е, много ни хареса 🥰

#arley | #çağanefeak
#çağatayulusoy | #medcezir

Общи условия

Активация на акаунт