Отговори
# 570

Вътре за мен е лидер в кариерата на Чачо че и на Арас героите има бяха така добре написани и така изживяхме с тях историята че това може би е един от малкото сериали които бих повторила да гледам последните години…🤌🏻

# 571
Добро Утро ! Nature Sunny

Любовни стрелички с хумор от Гюрдал Cupid

Тук имаше от техният типичен и шеговит хумор на ЕшСан. Как се гледат хем буреносно , хем изгарят и двамата отвътре. 🔥⚡⚡❤️‍🔥Уникални ! 🤩Hands Clap Затова народа ще ги помни  / помним Форевър и ще бъдат в Сърцата ни. Hearts

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 10:24 от femmi2

# 572
Здравейте, дами!

Кафе сред приятели - най-добрата терапия, от която всички имаме нужда. А днес е наситено с особен аромат.
Да ни е честит Световният ден на приятелството!

Чаатай Улусой е незаменима фигура на екрана; липсваха ни неговата актьорска игра, харизма и качества. #EşrefRüya #çağatayulusoy

"Ценете повече спокойствието си, отколкото мненията на хората."

Подарете си най-топлото, най-чистото, най-красивото усещане в днешния ден!
Усмихнат и успешен четвъртък ви желая!

# 573
Честит Ден На Приятелството и Благодаря, че ви има тук. 🫶

Наздраве за Приятелството !

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 14:10 от femmi2

# 574
Верни приятели...

# 575
Привет!
Честит празник приятели мои виртуални…🫶🏻🔆

https://x.com/nisagul899/status/2082771778535854319?s=46

# 576
Çağatay Ulusoy, красивото бебе Yaman Koper, фотосесия на списание Medcezir 😍🔥
#çağatayulusoy #tbt

Продължавам с неразрушимото приятелство:

# 577
Няма нищо по хубаво от това да имаш истински и проверени приятели във времето и го казвам по принцип в живота на човек. Няма да е зле Шефа да смени средата и да се запознае и с други ще е полезно и за кариерата му. Турция вече му е тясна. Колкото и нескромно да е той е на много високо Ниво и Класа така, че е грехота да не опита в Чужбина да снима кино. Разбра се това е до Желание , Късмет и Оферти и Социалност. Верните Фенове и Подкрепата ги има. Трябва да си го постави за Цел и нищо да не го отклонява от това !

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 16:21 от femmi2

# 578

"Приятел е този който знае всичко за теб и въпреки това те обича!"

Споделям тези снимки по повод днешния ден, защото макар и на екран, това приятелство беше пример за безрезервни отношения основани на доверие, подкрепа и доза истинска лудост.

Психолозите казват, че ако едно приятелство е устояло повече от 7 години, вероятността да остане за цял живот е много голяма.

Може би защото след седем години вече не се впечатляваме от съвършенството, а приемаме несъвършенствата. Познаваме слабостите, грешките, мълчанията и бурите на другия. И въпреки всичко оставаме.

Истинското приятелство не се измерва с броя на срещите или разговорите, а с това да знаеш, че дори след време и разстояние има човек, който ще бъде до теб, когато най-много имаш нужда. Heart

Редактирам се, за да добавя снимки на порасналия Корай. За първи път го виждам като мъж. Не знам дали още е актьор, не помня как се казваше, но ми харесва. Има приятно излъчване...

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 17:36 от DeniAra

# 579
Дени 🫶 Удоволствие е да те чете човек. Толкова красиво се изразяваш и точно.

За Съжаление това лудо приятелство между Юсуф и Чаатай не издържа дълго по някои причини. Има мъдрост "Като губиш не знаеш какво ще спечелиш след това ". Така че Чаатай създаде други близки Приятелства с Уважение.  

Вече Светът е такъв лош и променлив  че човек трябва да внимава и отсява Обкръжението и от добротата си патиш.

# 580
Каквото и да пишат за тях, аз вярвам, че приятелството им не е приключило.

# 581
# 582
Партньори и приятели:

# 583
За мен паметно приятелство имат Мерт и Яман даже повече от приятелство така си ги обичам и тях. Не мога да пропусна…

# 584
За мен паметно приятелство имат Мерт и Яман даже повече от приятелство така си ги обичам и тях. Не мога да пропусна…

Ето още снимки на двамата:

Общи условия

Активация на акаунт