Парфюмни размисли и страсти - 303

• 9 986
  • 166
  •   6
Отговори
# 60
  • Варна
Аз харесвам същите парфюми като приятелката. От ЛВБ си взех само Ирис Абсолю, но съм съгласна с Денси, че Ла Ви е Бел Нюд е още-хубав.

# 61
Той не е просто хубав Nude, той е чист сексапил и разкош.
Но не прилича на ЕДП въобще. Нито на другите.

# 62
Много благодаря на всички за мненията и съветите. Ще помисля още малко, ясно е, че каквото и да подаря има риск, но много искам да я зарадвам. Дори не знам защо реших да е някой LVEB, някак подсъзнателно нещо ме тегли. След това, което споделихте, вероятно ще е Нюд. Няма да рискувам с първообраза щом някои от вас не го харесват, въпреки подобния парфюмен вкус.

# 63
Цитат
Kакво е мнението ви за Neroli Amara от Van Cleef & Arpels?
Започва супер свежо, след 2 часа изсъхва до нещо тихо и плоско при мен. Пробвай го в Дъглас.
Повече харесвам Tom Ford Neroli Portofino, някак остава по-балансиран във времето.

# 64
  • BG-DE
Поръчайте и подарете Ла Ви е Бел Нюд.
Това е разкошен парфюм, който съм носила на събития с по хиляда човека и повечето дами го харесват.
Днес съм с него и е уау 🤍

Най- доброто нероли е в Нероли Портофино на Том Форд. Аз обожавам. Пробвам всяко които ми попадне, няма по- хубаво.
Densi, а траен ли е върху теб Vanila nude и по колко пръскаш от него? Пробвах го няколко пъти, със сериозно напръскване, хареса ми, че е фин и елегантен парфюм но точно след половин час буквално трябва да си завра носа в китката за да го усетя, а тук при мен дори не е адска жега 😟
В нашия Дъглас пуснаха Giardini Di Toscana от които доскоро познавах само Бианко лате но онзи ден се влюбих в Blu Indaco Giardini Di Toscana 🥰 За мен това си е едно истинско вълшебство много близко до любимия ми някога Линстан Меджик, а трайността направо ме уби, пръснах само веднъж и едно 10 часа се носеше около мен, дори след душа леко се усещаше, определено ще го взема за есента 😊

Последна редакция: чт, 09 юли 2026, 22:11 от Menerva

# 65
По 10- 12 пъти пръскам, защото го обожавам, трае ми над 12 часа. Нямам проблем, нито с излъчване, нито с трайност.

# 66
Може ли да ми препоръчате парфюми с нероли и какво е мнението ви за Neroli Amara от Van Cleef & Arpels?
Най-чистото и сапунесто е АА Nerolia Vetiver, но не Forte, тя ми идва прекалена. Вече нали има и Perle версия, ароматът е непроменен, концепцията много приятна за лятото, но е нетрайна.

# 67
Позволих си да изкажа мнение, защото аз харесвам и съм имала всички изброени парфюми, тези дни поднових LVEB -първообразът
И аз много го харесвам, Маки! Имам 5-6 от Ла ви-тата (вече не помня точно), но оригиналът ЕДП ми е фаворит, както и Флоралът, който тотално бях забравила, утре съм с него. 🥰

# 68
  • The Evergreen State
Мерси Al че се включи по моето питане за Bvlgari Splendida, видях и едно мнение на Chuby с търсачката и не ми трябваше повече побутване - поръчах и Магнолията и Туберозата, плюс Rose Goldea Relaxed. Ще ми падне шкафчето вече от толкова парфюми, но някаква носталгия ме затресе по Bvlgari. Няма да къткам Iris D'or нито Mon jasmin Noir от които имам от по 30-40 мл от всеки, ще си ги пръскам, но някак ми действа успокояващо, че успях да грабна още два парфюма от линията и то на супер изгодна цена. Надявам се да ми харесат също толкова колкото и горните, надявам се също Rose Goldea EDP поне малко да е близък до Rose Essentielle.

Последна редакция: пт, 10 юли 2026, 05:30 от Athena

# 69
Оооо, действаш със замах Athena Kissing Heart
Ще очаквам да споделиш кой ти харесва повече - Магнолия или Тубероза.

# 70
И двата са чудесни. Пачули също.

# 71
  • Бургас
Позволих си да изкажа мнение, защото аз харесвам и съм имала всички изброени парфюми, тези дни поднових LVEB -първообразът
Mака, невероятен е ЛВЕБ едп и за мен е парфюмна икона и го препоръчвам само него от тази линия.Еликсира не е изобщо като другите, съвсем различен парфюм е и аз моя едва успях да го продам, уж много харесван, а интерес нула.Нероли Амара е много елегантен и фин, голямо да от мен.Муц, благодаря за новата тема.Revolving Hearts

# 72
А новото La vie est belle Very Cherry  така ме изкушава само на външен вид - колкото повече я гледам тази бутилка и този вишнев сок, толкова повече го искам .....

# 73
  • BG-DE
И аз нямам търпение да пробвам черешовото La vie но наскоро в YT гледах ревю на една рускиня за него и малко ме смути това което каза, а именно, че черешата била по-скоро като от компот, а не свежа и след като отминат първите нотки се превръщал в предния La vie est belle l'elixir, който аз никак не харесвам 🤔

# 74
Включвам се и аз в новата тема 🥰
Летни любимци към момента са ми Nettare di sole, Alien Goddess, Womanity.

На морето усетих страхотни аромати от някои хора, но нищо не ми говорят.

В момента търся някой летен унисекс който да ми отвее главата 🫣

Общи условия

Активация на акаунт