Парфюмни размисли и страсти - 303

• 16 772
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Много харесвам за лятото

https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Scarlett-6263.html но вече не може да се намери. Знаете ли нещо подобно?

# 271
Благодаря за темата! Успявам да се вмъкна най-накрая се със снимка на текущите пълноразмерни летни аромати.

Задължително няколко разновидности на смокиня - Ninfeo Mio и Dioriviera. Няколко зелени, горчиво-солени за най-големите жеги: Untitled (който има и разкошна дървена база, след като преминат зелените връхни нотки. купих го преди няколко години, но това лято му се радвам най-много), Acqua di Sale (единствения аромат, който издържа и се усеща и в най-голямата жега, типично за марката), и може би най-нестандартния ми избор е кожата на Acqua di Parma - нося я само през лятото, много кожен и много мъжки.

Друга нотка, която обичам през лятото и нямам пълна бутилка в момента е праскова. Наскоро свърших Forbidden games на Kilian - бях почнала да следя в ибей за изгодни оферти понеже беше спрян, но те го преиздадоха и не ми е спешен за подновяване. Bitter peach също носих, но бих го взела само на силно намалена цена, поне на мен ми е нетраен.

# 272
Acqua di Sale е божествен, ултра прекрасен 💙💙💙

# 273
  • Sofia
Днес носих Oyedo. Красив дървесно цитрусов аромат. Обаче винаги когато го пръсна пари на кожата ми като спирт върху рана. С никой друг парфюм нямам такова преживяване. Май ще трябва върху дрехите да го пръскам.

Общи условия

Активация на акаунт