Парфюмни размисли и страсти - 303

• 17 052
  • 278
  •   6
Отговори
# 270
Здравейте! Много харесвам за лятото

https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Scarlett-6263.html но вече не може да се намери. Знаете ли нещо подобно?

# 271
Благодаря за темата! Успявам да се вмъкна най-накрая се със снимка на текущите пълноразмерни летни аромати.

Задължително няколко разновидности на смокиня - Ninfeo Mio и Dioriviera. Няколко зелени, горчиво-солени за най-големите жеги: Untitled (който има и разкошна дървена база, след като преминат зелените връхни нотки. купих го преди няколко години, но това лято му се радвам най-много), Acqua di Sale (единствения аромат, който издържа и се усеща и в най-голямата жега, типично за марката), и може би най-нестандартния ми избор е кожата на Acqua di Parma - нося я само през лятото, много кожен и много мъжки.

Друга нотка, която обичам през лятото и нямам пълна бутилка в момента е праскова. Наскоро свърших Forbidden games на Kilian - бях почнала да следя в ибей за изгодни оферти понеже беше спрян, но те го преиздадоха и не ми е спешен за подновяване. Bitter peach също носих, но бих го взела само на силно намалена цена, поне на мен ми е нетраен.

# 272
Acqua di Sale е божествен, ултра прекрасен 💙💙💙

# 273
  • Sofia
Днес носих Oyedo. Красив дървесно цитрусов аромат. Обаче винаги когато го пръсна пари на кожата ми като спирт върху рана. С никой друг парфюм нямам такова преживяване. Май ще трябва върху дрехите да го пръскам.

# 274
Добро утро!
И двата парфюма на Hermes Barenia, имат много почитатели. Е, вече има и трети. Скоро ще започнат да го предлагат, предполагам. На мен не ми отиват, но ще го пробвам с любопитство.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Barenia-Pleine-Fleur-135912.html
Скрит текст:
Спорна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 07:44 от Magda Dimitrova

# 275
Добро утро Magda 🌷
Това издание на Барения ме заинтригува, може и да ми застане хубаво; от прочетеното във Фрагрантика очаквам да е по-цветен и дамски.

едит/ харесвам Барения като парфюм, но не ми застанаха добре на кожата. Както и много други парфюми, които намирам за изключителни като аромат.
Това към долното мнение на Макадамия 🙂

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 11:10 от Al Georgieva

# 276
Очаквам го с нетърпение, ноооо за нехаресващите предните две издания едва ли ще се хареса, все пак ДНК- то си е Барения🙂 Четох, че е една идея по- слабичък, но….пробата ще покаже.

# 277
  • Шоплука
И аз така като Макадамия, но с Chanel 19 - през годините съм имала обсесия от какви ли не аромати и парфюми, но сега съм така с този аромат. Преди го изживях и с Габриел.
Даже поръчах на сляпо - Chanel No 19 Poudre Chanel - положението е сериозно. Влязла съм в режим - щом е парфюм на Шанел значи е супер.Yellow Heart

# 278
Той е много хубав Пудрения, но е много слаб и при мен трае два часа.

Общи условия

Активация на акаунт