Парфюмни размисли и страсти - 303

• 22 523
  • 384
  •   8
Отговори
# 375
Лаленце, ако имаш път към Делириум в Ринг мол непременно го посети. Почти постоянно е празен, момичетата са супер - оставят ме да си пръскам и досаждат само, ако имам въпроси. Hug

Тези дни съм почти постоянно с Императрицата и Нектара на слънцето. И двата са подходящи за поливане, а върху дрехи се задържат с часове.

# 376
Smartie, благодаря ти за подсказката. Последно бях в София февруари месец и май този магазин все още не беше отворен.
Следвящия път като се прибирам, ще отделя време да го посетя специално 💐💐💐
Предния ми пост е вече завършен.
Доста парфюми пробвах днес и съм много доволна. Сега разбирам защо тези парфюми, които бях набелязала за купуване ми се изплъзнаха, просто други са идвали да ги заместят. 🤭
Поздравявам ви и с няколко снимки на морето. Днес е страшно ветровито, но пък това прави вълните много красиви.
Има много ветроходки, явно има някакво събитие. Много им се радвам, и на живо са много красиви.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 13:56 от Lale_Lili

# 377
Лаленце, ако имаш път към Делириум в Ринг мол непременно го посети. Почти постоянно е празен, момичетата са супер - оставят ме да си пръскам и досаждат само, ако имам въпроси. Hug

Откога има Delirium в Ринг мол? Как съм изпуснала. Много искам да усетя някои аромати на Jo Malone.

# 378
Отдавна. Джо Малоун има и в Дъглас, и на Витошка в ЕЛ.

# 379
Добре, че похванахте Шанел и ми напомнихте за един мой стар подарък, който е скрит от грабливите ръчички на шерка ми в гардероба и то толкова добре скрит, че съм го забравила.

PS Габриелите и аз купувах и продадох, Мадмоазел също не изтърпях върху себе си.

# 380
  • The Evergreen State
Оооо, морето в Бургас, Лале Лили много благодаря за снимките! Мисля, че наистина е популярен в момента Burberry Goddess и фланкърите му тук при нас, сигурно е вярно това което казваш за Амбър Ванилия. При разминаване с колежки често долавям тази миризма (макар и едва доловима, пръскат се много оскъдно тук), разпознавам я, но не мога да кажа дали е едп или някой фланкър. Все млади момичета са, долових нещо подобно и от асистентката при зъболекарката ми наскоро.

Агент, страхотен подарък е това, браво. Видях на сайта на Шанел, че са пуснали отново чисти парфюми от по 30 мл. нямат само гигантските бутилки които имаха преди.

# 381
Burberry Goddess Amber Vanilla и аз пробвах. За мен е страхотен. Супер силен е траен ми е и с много ванилия е амбър наистина!
Вероятно ще го купя.

# 382
Днес и аз ходих да се запознавам с нови аромати.
La Bomba Intense -  оригинала ми е отвратителен, този е intense отвратителен -  мирише точно на химичен плод.

Libre Santal Couture Yves Saint Laurent -  в магазина изобщо не го усетих, взех напръскан блотер- мирише свежо, на кожата ми сега- след час е с типичния Либре характер ( може би защото позахладня) - май ще го купувам.
Goddess Amber Vanilla - хареса ми много и на мен.

Но, сега ще поръчвам Nomade Jardin d’Égypte Chloé Heart Exl разкошен го усещам - не е свеж, не е тежък, леко ориенталски без да е в стил арабски....при мен се усеща кремест и избива приятно канелата Simple Smile

# 383
  • София
Имам J'adore от Дъглас, купен преди няма и месец и мириша и след душ. Слагам винаги сутрин и то пестеливо - 2-3 фъс (мразя да се поливам). Явно е до кожа или до възприятие, но за мен е много траен. Е, Blooming bouquet примерно си е гола вода, колкото и да си го обичам Simple Smile
Btw, онзи ден се замислих колко й отива на Чарлийз да е рекламно лице на J'adore, но на Rihanna, според мен, изобщо.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 23:24 от ShokolaDkaa

# 384
Btw, онзи ден се замислих колко й отива на Чарлийз да е рекламно лице на J'adore, но на Rihanna, според мен, изобщо.
Абсолютно съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт