Парфюмни размисли и страсти - 303

• 31 603
  • 547
  •   4
Отговори
# 540
  • Шоплука
Кремът за тяло на Коко Мадмоазел е невероятен. Сига им тестер пробвайте. Изкрючително копринен и със силна миризма.

А пробвахте ли най- хайпнатия парфюм в момента новия на Байредо Future Memories Byredo?
Аз вчера и днес ще го нося и ще пиша.
Много интересен парфюм. Много може да се говори за него и ще се, убедена съм.
Има прекрасно, докосващо име и е правен от Куентин Биш.

Подкрепям напълно горното мнение - така го залюбих тоз парфюм, първо от лосионът за тяло. Става въпрос за този
https://www.chanel.com/ee/fragrance/p/116945/coco-mademoiselle-m … sing-body-lotion/

Денси, за този ли става въпрос?
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Future-Memories-138414.htm

Намаления на Шанел има редовно в Make up
Иначе и от офц сайт може да се поръчва - там няма / като изрових де що има Шанел 19, ми направи впечетление, че сайтовете го намаляват до офиц цена в сайта на Шанел. /

# 541
  • София
Ох, Денси, чак ми се прииска да се метна на метрото до Парадайс!
Мадмоазел го харесвам на други хора.
Аз в момента имам само Габриел.
Пролетта счупих Льо 5 ... Добре, че беше малко.

# 542
Отиди, много е приятно като влезеш на хубавите нови тестери и си пробваш спокойно. Непременно тествай новото Байредо точно отзад е.
Съметвам всички които се интересуват от парфюми да го направят задължително. Такова нещо няма друго. Ще се обича и мрази люто.

Да, за това Байредо става въпрос.

Дано видим Шанел онлайн и в Дъглас, а не само в Прити шоп. Сега е само там официално. В мейкъп не е. А и Леро доставят всичко официално след разговор по телефона, защото нямат сайт.

# 543
  • Шоплука
Роки ако отидеш пробвай и Шанел 19 - аз съм напълно обсебена от този парфюм, на всеки го предлагам и питам - как е JoySunglasses

# 544
Musk Noir на Нарсизо спрян ли е? Никъде не го намирам за да подновя. Обожавам го. Само в parfium bg но саъта читав ли е?

# 545
Musk Noir на Нарсизо спрян ли е? Никъде не го намирам за да подновя. Обожавам го. Само в parfium bg но саъта читав ли е?

Да, поръчвайте смело.

# 546
Parfium.bg си е абсолютно читав, офисът ни беше преди точно до тях и си висях при тях понякога. Виждала съм Златка Райкова при тях да си пазарува. Не че това е гаранция, но години наред имам много парфюми от тях и са Ок. А Нарцисовците - моята най-голяма любов много бързо спират парфюмите, имам чувството, че по около 2 -3 г макс се върти техен парфюм и го спират от производство. Не всички, но за моите любимци от марката важи.

# 547
Те поръчвам все още зящото старкорп му дава слаб интензитет...4.6 от 10.. сигурно никой няма да усети и ще е skin scent :/

Да, поръчвайте смело.

Общи условия

Активация на акаунт