Парфюмни размисли и страсти - 303

• 38 996
  • 666
  •   5
Отговори
# 660
E как насляпо? Знаете ли колко струва?
Ще отидем ще тестваме, ще има мнения тук, как насляпо веднага. Изчакайте, не бързайте, грешни пари са това.

# 661
  • София
Имам проблем със пръскалото на единия Alien и се чудя какво да го правя...
Това им е слабо място.
Почисти внимателно с клечка за уши, напоена със спирт, точно около пръскалцето.
Аз от моите Ейлиъни периодично правя по един-два спрея, ако не съм ги носила дълго, иначе клеясват.

# 662
Сърце юнашко не трае - мисля, че няма да ме разочарова Heart

# 663
Не подстрекавам никого (и на никого не искам да противореча), но е факт, че почти всичките си парфюми съм купувала на сляпо. Винаги след обстойно проучване. Вероятно около 20% от покупките ми на сляпо са били неуспешни (след това успешно разменени, продадени, подарени). В момента даже пак се изкушавам.

# 664
  • Шоплука
Парфюми на сляпо не купувам, освен Ели Сааб, но пък и парите там са малко. Права е Денси.
Денси, кога ще е откриващото ревю на новият Коко?

# 665
Новият Coco Mademoiselle в базата си клони към мъжки парфюм/одеколон, така че и това трябва да се има предвид. Тогава ми напомня на Chloe Nomade, първият дето излезе. Аз точно този не бих взела на сляпо...

# 666
  • София
Имам проблем със пръскалото на единия Alien и се чудя какво да го правя...
Това им е слабо място.
Почисти внимателно с клечка за уши, напоена със спирт, точно около пръскалцето.
Аз от моите Ейлиъни периодично правя по един-два спрея, ако не съм ги носила дълго, иначе клеясват.
Не е клеясал. Махам цялата горна част, натискам само бялото маркуче, обаче не пуска. Май ще купувам спринцовка с игла...

Общи условия

Активация на акаунт