МелоМа(да)ми 4

• 10 272
  • 315
  •   1
Отговори
# 240
Миленка, ние сме двама Crazy Не искам да ви се натрисаме, ако няма място newsm78

Ние сме 3-ма, има място   bouquet Стига и пътя да ни е удобен  Hug

# 241
На Плиска смепо принцип, но можем да стигнем до по-удобно за вас място, което ни е познато, де Mr. Green Че аз съм една ориентирана...Като си взема билетите, ще ти пиша ЛС Hug

# 242
Ео, оспамихме темата. И аз съм на Плиска  Hug Какво съвпадение, а Simple Smile Ще се разберем на лични. Ще се радвам много да се запознаем лично и да споделим концерта. С мъжа ми и брат ми сме, който иска да гледаме заедно - да се обажда навреме  Heart Eyes

Лека нощ Simple Smile

# 243
  • под дъгата
Хехе, момичета, да не се окажем комшийки? Аз не съм точно на Плиска, ама пак в тоя район   Wink  Да вземем да предложим срещата евентуално да е на наша територия, а?  Mr. Green
Малко Smashing Pumpkins?

# 244
Buba Mara, аз съм срещу Интерпред, ако трябва да сме точни. Агитката се заформя гледам  Hug

# 245
Ми аз съм,...къде съм.... Crazy До блоковете наСУ - философския факултет. Не живея там,слава богу Whistling

# 246
Ми аз съм,...къде съм.... Crazy До блоковете наСУ - философския факултет. Не живея там,слава богу Whistling

И аз, но там работя Wink

# 247
Къде е тоз философския до сградата на художествената академия или в посока зеленото, до биологическия фак на СУ?

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile … riendID=183722840

хайде щастлив ден на всички

с rainin in paradise..........

# 248
Crematory - For Love

Още нещо от тях Simple Smile

Хубав ден!   bouquet Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 11:55 от Margarita

# 249
Къде е тоз философския до сградата на художествената академия или в посока зеленото, до биологическия фак на СУ?

Ни на едното място, ни на другото. На 4ти километър , на 200 метра от Плиска  Grinning
Маргарита, For Love  за мен е Абсолютната любовна песен. Май съм я пускала Grinning Обожавам я...Няма такъвдруг текст просто..Или поне друг не ми е влияял така. Heart Eyes

# 250

Ни на едното място, ни на другото. На 4ти километър , на 200 метра от Плиска  Grinning
Маргарита, For Love  за мен е Абсолютната любовна песен. Май съм я пускала Grinning Обожавам я...Няма такъвдруг текст просто..Или поне друг не ми е влияял така. Heart Eyes

E значи към зеленото....то е там преди колелото точно

# 251
Я преди всички от Плиска да са окупирали темата  Mr. Green, да взема да се намеся с Rainbow и Can't Let You Go - старите класики......

# 252
# 253
  • СОФИЯ
Я да сменим малко жанра с ТОВА

# 254

Общи условия

Активация на акаунт