Идеи за подарък на госпожа в детска ясла/градина?

• 767
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте бих се радвала да ми помогнете с идеи за подарък на госпожите и лелите в яслата. Искам да е нещо много сантиментално и да остане спомен от моето дете. Уникални са и си вършат работата с такава любов и  заслужават, но не мога да се вдъхновя какво да е, защото не познавам интересите им. Благодаря ви предварително!

# 1
Индивидуален подарък само от вас или общ от цялата група?

# 2
С най-добри чувства го казвам, на вас госпожите са ви сигурно много мили и искате да ги зарадвате, но на госпожите им е писнало от сантиментални подаръци, които да остават за спомен.
Общ подарък от цялата група е най-добре. Ако въпреки това искате нещо индивидуално е по-добре да изберете нещо полезно, което ще ги зарадва и ще остави спомен в тях вместо нещо, което да е тип сувенир за спомен.
Аз бих направила малки торбички, кошници  с да кажем пресни плодове в малки количества, едно малко шампанско, безалкохолно шампанско или пък някакъв концентрат за лимонада, хубава бутилка със сок и бих сложила една табелка нещо от рода:
15 минутна почивка за теб
Инструкция за употреба:
Охлади шампанското
Подготви плодовете
Наслади се на 15 минути време само за теб

Същото може да се направи с маски или продукти за грижа за тялото, пакетче чай, вкусни бисквити, кафе ….

# 3
Правихме общ подарък, но изборът , който направихме не ми хареса, което не споделих, защото е нормално толкова много хора сме на различни мнения. И аз не искам да е поредният сувенир, който да събира прах. Мислих си за някаква много готина и нестандартна рамка за снимка, която ще им напомня за моето дете и в същото време ще си сложат това, което искат. Други идеи не ми идват.

# 4
Да, може рамка за снимка, може книга, може картичка с хубаво послания, може обща снимка на групата, отново с послание. Интересно цвете в саксия, бонзай, дръвче...
Има ръчно изработени, много оригинални рамки за снимки, но изискват време, не знам с колко разполагате... Също така закачалки за ключове и др. предмети от рода на (взех примерни от ФБ):

# 5
Ние не участвахме в общия подарък, защото идеята не ни допадна.
Моята девойка реши, че иска да нарисува и да направи нещо за всяка от госпожите (неща, на които са ги учили в градината).

Подкрепям идеята на Мила за цвете в саксия.

Скрит текст:
В нашата градина се подаряваха парфюми, бижута. Една от последните "невероятни" идеи беше ваучери за почивка в Англия.... Аз лично не одобрявам такива подаръци.

# 6
Само да не е "прахосъбирачка". На учителите и лелите в градината им е писнало от нещо "много сантиментално от моето дете". Препоръката ми е за нещо практично пък дори и шоколад и бутилка вино. Има фирми, които правят индивидуални етикети за бутилките и може да се измисли нещо такова със снимка и послание.

# 7
За учителките и лелките това е работа, едва ли изпитват сантименти, за да получават сантиментални подаръци. Вероятно биха се зарадвали на хубав парфюм или шал, но за подарък на по-малка стойност бих избрала питие или изискана храна, или комбинация от двете. Изказвам лично мнение - за мен лично рамката за снимка е възможно най-непотребният подарък. Не обичам да слагам снимки в интериора си, имам една красива рамка подарък, така си сгои в красивата кутийка.

# 8
Вероятно биха се зарадвали на хубав парфюм или шал
Парфюм е доста рисков подарък. Съмнявам се родителите да са толкова близки с учителките и да знаят какво харесват.

# 9
Има класически парфюми, които харесват почти на всички, но са и на цени. Понеже от няколко години колекционирам парфюми и вече имам доста солидна бройка, има само 3-4 парфюма, които въобще не ми харесват. Купувала съм си ги сама, на сляпо, главно от т.нар. нишови парфюми, които поначало са доста екстравагантни. Популярните марки като Диор, Шанел, Ланком обикновено се харесват. Аз не обичам парфюми, които миришат на цветя, подарявали са ми и съм откривала красота и в тях, ползвала съм ги.

# 10
  • София
Ако са млади, още не са затрупани с прахосъбирачки. Вече ако са от много време в това поприще, кошница с неща за ядене/пиене, гифт карта със скромна сума (когато е от групата) ми звучи по-полезно за тях.

Нашите, ако има как и на Бахамите ще ги пратя да си починат малко.

# 11
Мисля, че на парфюм биха се зарадвали много повече, отколкото на снимка, картинка, апликация и подобни. Да, ясно е, че за родителите е ценно, защото е направено от детето им, ама на учителите са им 25+  деца, нито едно от които не е тяхно собствено.
Ядене, пиене, ваучер за подарък/книга, парфюм или ваучер за козметика биха се оценили много повече.

Общи условия

Активация на акаунт