MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 1 181
  • 191
  •   2
Отговори
# 120
Косопад и бързо омазняване.

# 121
В момента основният ми проблем е косопад и изтощаване на дължините. Пробвала съм някои от шампоаните и съм с добри впечатления.

# 122
Основното предизвикателство за косата ми в момента са увредените дължини и липсата на блясък. Чувала съм много добри отзиви за продуктите на MEDAVITA, но все още не съм имала възможност да ги изпробвам. Ще се радвам именно този сет да бъде първата ми среща с марката.

# 123
  • на последния етаж
Сухота, липса на блясък. Не съм ползвала продуктите, но бих ги пробвала.

# 124
В момента косата ми е без блясък и вечно някак разрошена и накъсана.

# 125
  • София
Косата ми е суха и изтощена - боядисването от години оказва влияние. Не съм използвала продуктите на Medavita, но бих изпробвала какъв е ефектът им за хидратиране и блясък.

# 126
Не съм чувала марката. В момента съм с лек косопад и увредени краища и се накъсва лесно.

# 127
Не познавам продуктите на MEDAVITA, но бих ги изпробвала. След здравословен проблем и последвала операция, косата ми значително опада. Търся всякакви възможности за възстановяването й. Дъщеря ми също е с изключително рядка коса, а е младо момиче. Купува различни продукти, но за сега ефект почти няма.

# 128
Косата ми има нужда от възстановяване и подхранване. За сега не познавам продуктите на MEDAVITA.

# 129
Проблемите с моята коса  са сухите и наксващи се краища, което не позволява да я подържам дълга, както и косопад, дължащ се на стреса от ежедневието ми.
 Не познавам продуктите на Medavita, ще ми е интересно да получа повече информация за тях.

# 130
  • София
Не познавам марката MEDAVITA.
Проблемите с косата ми са косопад, раздразнен скалп и изтъняване на косъма.
Бих опитала с удоволствие.

# 131
  • София
Благодарение на шампоана ви против пърхот-Пироксин ,косата на сина ми се въстанови и се отърва от пърхута.Но бих пробвала с удоволствие,понеже работя в силно замърсена среда и косата я мия след всяка смяна 4 пъти на седмица някъде и затова тя постепенно започна да става ,,хвърчаща,,и суха в крайщата .

# 132
Не познавам продуктите на Medavita,но с удоволствие бих ги пробвала,в момента главният проблем при мен е косопада,но й дължините ми са увредени и сухи вследствие на изрусяване.

# 133
Ще се радвам да се запозная с тази възстановяваща серия. Косата ми след 12 месеца сухота и косопад със сигурност ще има нужда от тази терапия.

# 134
Основното предизвикателство, с което се боря в момента, са увредените дължини на косата. Поради третиране и външни фактори краищата ми са доста сухи, късащи се и имат крещяща нужда от дълбоко възстановяване и хидратация.
​Честно казано, не познавам продуктите на MEDAVITA и досега не съм ги тествала. Ще ми бъде изключително интересно да ги изпробвам, за да видя как биха се справили с възстановяването на увредената ми коса!

Общи условия

Активация на акаунт