Измама? Затворени студиа Alcazar / VIM Studio (Лазерна епилация)

• 3 025
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
За колективен иск е нужна консултация с адвокат. Аз лично близък такъв, който да ми направи услуга за без пари, нямам. Съответно ще се наложи да се плати. Ако има сериозни потърпевши от Стара Загора, с които да се организираме, да се консултираме и разчитаме на услугите на адвокат, моля да ми пишат на лично! Blush

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 19:41 от BonniBonn

# 46
Сега разбирам защо са пускаха толкова много промоции, при положение, че цените им бяха страшно ниски така или иначе. Задължително всеки да пуска жалби до КЗП и ако някой има опит как с разследващи журналисти моля да даде някакви насоки.

# 47
Капиталът на дружеството е 100 сто лева = 51 и стотинки евро.
Друг път като плащате авансово , помислете малко.
Гонете ги докрай. Стилът на съобщението е грамотен. Собствеността е прехвърлена. Затова се обединете, съберете доказателствата, запазете и заверете офертата и датите и ( ако вече не са я изтрили).

Когато използваш услугите на даден бизнес вече 4 години, не би си помислил, че имаш повод за притеснение, но уви.

# 48
И аз съм потърпевш имам закупен пакет 10 процедури цяло тяло напълно неизползван имам час за септември месец ,ако има жалба включвам се и аз .

# 49
Току що разбрах, че наистина нещо се случва. Сега намирам и всички опарени тук. За общ иск се включвам и аз.
Веднага след смяната на името всичко се промени. И скоро си мислех, че по-добре да си бяха на старите цени, но и със старото качество. Сега имам усещането за загубено време и не виждам никакъв резултат.

# 50
  • Пловдив
Аз също купих за дъщеря ми 10 процедури през май и днес имаше час, но беше затворено. Бих се включила в колективен иск. От Пловдив съм.

# 51
Хоп и аз от опарените.

# 52
Правете си искове и жалби, но наказателно-правната страна я пропускате, доколкото виждам от постовете. Тя не е никак маловажна. На умисъл ми прилича.
Несъстоятелност дали е разумно, също решете, но трябва да трансформирате във суми.
Договор писмен или само устни договори имате..
Никой не отговори, колко по-евтино излизаше в сравнение с другите студиа ?

# 53
  • v. turnovo
През декември 2024г. закупих втори по ред пакет от 10 процедури. Първите четири ползвах в Стара Загора,а петата я направих в Бургас,тъй като ми беше по-удобно там. Запазих час за октомври за шеста поредна процедура, отново в Бургас, колкото да имам някакъв час,тъй като бургаското студио беше да го нарека съмнително и не приличащо на тези в Пловдив и Стара Загора. Малко след това и аз прочетох на страницата им във Фейсбук какво предприемат. Плащането за процедурите съм го направила от банкирането си,имам фактура и доказателства за предплатената от мен услуга и засега изчаквам и следя кой какво ще предприеме и дали ще има резултат

# 54
Здравейте! Ние с мъжа ми също изгоряхме! За Пловдив става въпрос. Бих се включила в жалба, иск или към каквото ни насочи юрист, ако сред нас има такъв!

# 55
Правете си искове и жалби, но наказателно-правната страна я пропускате, доколкото виждам от постовете. Тя не е никак маловажна. На умисъл ми прилича.
Несъстоятелност дали е разумно, също решете, но трябва да трансформирате във суми.
Договор писмен или само устни договори имате..
Никой не отговори, колко по-евтино излизаше в сравнение с другите студиа ?

Моят пакет е взимам преди година, не съм сравнявала колко е на другите места. На нен ми беше удобна локацията и това че имам постоянен ангажимент за себе си.

“наказателно-правната страна я пропускате, доколкото виждам от постовете. Тя не е никак маловажна” . Кое имаш предвид?

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 18:53 от BonniBonn

# 56
Здравейте,
Дъщеря ми също края на май месец поиска да и върнат пакет за предплатени услуги цяло тяло 350 евро.
Първоначално управителката Радост Георгиева заяви готовност да върне думата , после спря да отг. Подадена е жалба до КЗП за която чакаме отг до 30.7.26
Моля всички потърпевши да подадат такава .
Ето и инфо за фирмата собственик на студията: https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/ActiveConditionTabRe … ult?uic=205278475
Очевидно са измамници които сменят името на фирмата и завличат с пари! Преди се казваха Алказар.
Ако имате интерес може да алармираме и телевизия!

Общи условия

Активация на акаунт